Felsorolnátok nekem vacsorára könnyű ételeket?
Szerintetek 3szelet abonett kenyér és egy tejszínes mackó sajt elmegy egy diétás vacsorának?
Egyáltalán sajtot lehet enni diéta alatt?
ha nagyon szigorúan veszed akkor szerintem nem.
egyél túrót, zöldséget/salátát lehet husival is, vagy rántottát. szerintem. :D de ahány ház annyi szokás. túrónál jobb vacsit én még nem nagyon ettem.
Persze, hogy lehet enni sajtot, persze igazi sajtot, zöldséggel.
Kinek mi a könnyű? Nekem az, ami szénhidrátszegény, mert attól érzem magam jól, de vacsorára amúgyis sokan esznek így.
Valami fehérje zöldséggel jó alap, ha több kalória kell, akkor zsír vagy még fehérje és zöldség, de persze van, aki más stílusban csinálja, mert egyedi megoldásra van szüksége.
Pl amiket én szoktam:
rántotta zöldségekkel-hagyma, paradicsom, gomba, brokkoli, spenót stb
tükör tojás paradicsommal
sós lében lévő tonhalkonzerv salátával
túró édesen-édesítővel keverve, fahéj, aromák stb
túró sósan-körözött, petrezselymes túrókrém, kapros túrókrém,
körözött paprika vagy paradicsomba töltve
pulykapörkölt uborkával
tojásos lecsó
resztelt máj uborkával
darált hússal töltött cukkini, paradicsom, gomba fejek
párolt zöldségek
sült hal zöldségekkel
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
A görög saláta neve megtetszett és már hallottam is róla.De szerintem több féle recept is van.
El tudnátok linkelni azt a receptet ami alapján ti szoktátok? :)
Az én görögsalátám így néz ki:
uborka, paradicsom, paprika, zöldhagyma, fetasajt kicsire feldarabolva, olivabogyó (ha szereted), öntetnek olivaolaj, citromlé, só, zöldfűszerek.
Én ezekből szoktam variálni, akár nyersen, vagy sütve:
- zöldségek ( kivéve krumpli )
- túró
- sovány sajtok
- fehér húsok
- tojás
- savanyúságok
Én kenyeret, abonettet vagy puffasztott rizst nem szoktam este már enni. Köretnek használom a zöldségeket vagy pl a kovászos uborkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!