Valaki adna egy kis realis motivaciot?
A csaladom mindig ugy van vele hogy jajj de aranyos megint elkezdett dietazni, vigyunk neki sutiket, semmi baj ha abbahagyod, majd legkozelebb. Es nekem ebbol annyira elegem van. Valaki legyszi picit durvabban irna valamit hogy legyen motivaciom? De ne ilyen ugyis menni fog hlyesegeket mert nekem ez nem hasznal csak ha leorditanak, vagy kb elhordanak minden utolso kover disznonak. Elore is koszonom
15/L
A legreálisabb motívációt ne mástól várjad.
Ha fogyni akarsz, legyen motívációd az: 'elhgatároztam, hogy lefogyok!'
.
Kölönben, kérdésed fakenek tartom, mert talán nem mástól várod, hogy megmondja, rád üvöltse, hogy mit miért tegyél.
Leírom én hogyan csináltam, nekem ez vált be:
Sport nélkül és konkrét célok nélkül nem fog menni. Szeretsz pl. futni? Nekem az segített, hogy különféle amatőr futóversenyekre jártam. Persze nem az volt a célom, hogy első legyek, hanem hogy teljesítsem a távot. Jól esett a mozgás, a verseny hangulata, az emberek társasága, a minden résztvevőnek járó ajándékcsomag :). Ja és emellett fogytam is.
A lényeg az, hogy nálam az a módszer működött, hogy valami élvezetes sportolást kerestem és tudtam, hogy ettől megindul majd a fogyásom is. Így nem azon kattogtam, hogy vajon a héten mennyit fogytam, hogy nézek ki stb. A sportolás magával hozta a fogyást is.
Amikor valaki az álmaiért küzd természetes, hogy időnként elér egy mélypontra, ami kizökkenti, megingatja a képességeit.
Innen két út van, vagy feladod vagy mész tovább. Motivációt kevesen tudnak adni, mert benned van az a miért amibe tudsz kapaszkodni, nézhetsz motivációs videókat, idézeteket, de csak is te tudod miért akarod.
Ha te engeded hogy mások befolyásoljanak, ha te engeded hogy mások belezavarjanak a célodba, akkor fel fogod adni.
Amikor én fogyóztam és sütivel kínáltak, annyit mondtam "egyétek meg ti" nem hibáztathatod a családod azért mert te megetted azt a sütit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!