Te is érezted már azt, hogy motivációt jelentene, ha nem egyedül kellene küzdened a kilóiddal?
Poénosabb lenne, de engem nem motiválna. Volt fogyitársam már, én kedveltem. Egy társaság is jó lehet sokaknak, én jobban szeretem a kétszemélyes dolgokat.
Ingyenes sportolási lehetőséggel tele van a világ, az nem hiányzik, bár biztos van olyan, ami vonzana :)
Én élnék vele. Nagyon is😊! Most edző által tartott alakformáló órára járok, ahol többen vagyunk nők és nagyon szeretem. Magamat nehezen veszem rá otthon egyedül, társasággal szívesebben csinálom.
(Nem vagyok elhizva, a jobb közérzetért és fittségért csinálom.)
csak egyedül az igazi. ha úgy nem megy, akkor sehogy.
miért kell társaságban küzdeni a kilókkal, ha otthon, vagy bárhol egyedül eszed magad halálra..
Hát nem tudom, engem biztos motiválna ha lenne valaki akivel együtt járnánk pl. futni vagy biciklizni. Persze egy olyan emberre gondolok, aki ugyanolyan elszánt mint én, mert aki nem is akar fogyni, és sokat panaszkodik, az csak visszahúzna. Szerintem azért jó ha van egy társad, mert ketten jobban átvészelitek a holtpontokat, és úgy vagy vele, hogy ha ő bírja, neked is bírnod kell (és fordítva)
16/L 96 kg :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!