Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Honnan gyűjthetek motivációt?

Honnan gyűjthetek motivációt?

Figyelt kérdés
Ti hogy motiváljátok magatokat a fogyókúrára ?
2017. jan. 22. 21:57
 1/8 anonim válasza:
Innen biztos nem!
2017. jan. 22. 22:00
 2/8 anonim válasza:
Amúgy nézz tükörbe
2017. jan. 22. 22:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Azzal az érzéssel, ami által eszedbejutott, hogy fogyóznod kellene.
2017. jan. 22. 22:07
 4/8 anonim ***** válasza:
2017. jan. 22. 22:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem igazán motiváltam magam sosem, egyszerűen követem azt az életmódot, ami jó nekem s igyekszem közben nem túlenni magam. Néha érdekes kísérleteket is végzek. Szóval nem élek úgy, hogy motiváció nélkül összeroppanjak. Nincs visszaút, esélytelen, hogy feladjam a dolgot. Amúgyis makacs fajta vagyok.

De ha motiváció kell: szeretnék tömegelni. Ahhoz pedig muszáj előbb leszálkásítanom. Egy a lehetőségekhez képest szép, viszonylag izmos, egészséges test, ez nekem elég fontos. Kell a hosszú élethez. De nincs az a motiváció, ami átvinne akár 2 nap önsanyargatáson, ezért kell a jó életmód, ami élvezetesebb, mint a régi, ami mellett meghíztam.

2017. jan. 22. 22:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Pl állítsd be háttérképnek egy vékony/izmos lányt/férfit, h olyan akarsz lenni es akkor minden nap látod és motivált leszel. Legalábbis nekem segít^_^
2017. jan. 22. 22:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Fogyókúrára semmi értelme nincs motiválódni, a fogyókúra egy értelmetlen hülyeség... egy kúra amit csinálsz x ideig, lefogysz, aztán visszahízol... ennyit jelent a fogyókúra...

Tartós eredmény csakis teljes életmód váltással érhető el... ahhoz pedig tanulni kell sokat a táplálkozásról, hogy meg tudd határozni, te milyen táplálkozási életmódot kövess...

Én pl vegan vagyok... megvan a vegan életmód sajátos szabályrendszere, semmi szükségem nincs arra, hogy külön "motiváljam" magam... egyszerűen tudom mi fér bele az elv rendszerembe, meg mi nem... ennyi...és csodák csodájára a tükör is egyből azt fogja mutatni amit látni akarsz... (na jó, nem egyből)

2017. jan. 23. 13:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Nézz tükörbe milyen hájas vagy!

Ha ez nem motivál, akkor semmi!

2017. jan. 24. 05:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!