Nincs motivációm a diétához és az edzésekhez. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen semmi kedvem diétázni, alig bírom elvonszolni magam edzeni, nem találok benne most örömet. Pedig elvileg nagyon szeretem csinálni, mellékállásban edző vagyok. De a diéta most valahogy nem megy. Régebben simán bírtam, szépen leszálkásodtam (nyárra), akkor bírtam az étkezéseket. Most viszont legszívesebben mindig csoki fagyit és sajtburgert ennék. Folyamatosan.
Szégyellem is magam, h példaképnek kellene lennem, és pont az ellenkezőjét csinálom. 5 kg jött fel az elmúlt két hónapban.
Nektek mi kell ahhoz, hogy újult erővel nyomjátok az edzést?
2013. jan. 5. 18:55
1/3 anonim válasza:
Én általában ha csinos,vékony lányok képét látom akkor elkezdek irigykedni hogy én miért nem lehetek olyan mint ők.ilyenkor meg rájövök hogy igenis lehetek csak csinálnom kell érte valamit..na ilyenkor szánom rá magam a rendszeres tornára és diétára. nap mint nap megnézek egy ilyen képet és hatásos!több az akaraterőm:)
2/3 anonim válasza:
hát, így semmit. ilyenkor szerintem idő kell, amíg egyre szarabbul érzed magad a gyarapodó kilóiddal, és idővel megjön a motiváció, amikor már nagyon eleged van. csak a kattanás kell. mindenkinek vannak ilyen periódusai, de te edzőként kevésbé teheted meg, hogy elhagyod magad. hajrá!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Most beszéltem egy teremfőnökkel, ott fogok nála dolgozni, ez hátha most új erőt ad. :)
2013. jan. 6. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!