Kérem valaki segítene? Kezdek elfogyni a motivációm.
Minden hétvégém azzal telik hogy valami hosszú házi dolgozatot vagy esszét kell írnom.Kezdek belefáradni az egészbe és azon jár az eszem hogy mennyi ismert ember iskola/végzettség nélkül lett sikeres.Annyiszor eszembe jutott hogy befejezem az egészet és elmegyek dolgozni/valami újba kezdek.Igen ám,csak amikor erre gondolok,egy totál üres kép van az agyamban,hiszen tudom hogy nem olyan egyszerű a semmiből építeni valamit,vagy sikereket elérni.
Valaki ossza meg a tapasztalatát,vagy adjon tanácsot,mert kezdek kikészülni,a jövő olyan zavarosnak tűnik,és most is éppen egy esszét gépelek.Eddig 50 szó van meg az 1000 ből.
Ne aggódj, jártam abban a cipőben. Elegem volt a suliból, mert állandóan üzleti tervet csináltattak, vagy éppen 15 oldalt írtunk a tojásról (amihez aztán semmi köze nem volt a sulinak) és a végére pedig 2 szakdolgozat. Szerencsére csak min. 30 oldal/db. De átérzem a helyzetedet, sokszor majdnem lecumiztam magam...
A cél mindig előttem volt, hogy akkor is megcsinálom és megszerzem a szakmát mert nélküle nem vagyok senki. Most, hogy túl vagyok rajta, annyira nem is tűnik vészesnek a dolog, képes lennék rá mégegyszer...
A szakmámba nem tudtam elhelyezkedni, de úgy gondolom, hogy hátrányom nem lesz a 2 szakmával (ha másra nem is lesz jó, a szekrény nem fog billegni). Amit ott tanultam majd hasznosítom másra...
Ha már elkezdted nem szabad feladni!
Fú jó volt ezeket elolvasni, köszönöm hogy írtatok.
Kicsit jobban átgondoltam,és jobban érzem magam.
Csak néha olyan nehéz látni a célt,és dolgozni érte.
Most járok 376 szónál :), eszméletlen nehéz,
de már így is közelebb vagyok. :D
köszönöm a motiváló gondolatokat ,ha minden jól megy kedden sikerül beadnom !
Sok sikert! Amúgy miről kell írni?
Amúgy azt tudom tanácsolni, hogy nyomd ki a facebookot, kezd el csinálni (de ne ülj fölötte egész nap), és ha besokalltál menj egyet sétálni, egy jó cigi, vagy passz, aztán folytatod tovább
Amúgymeg el is felejtettem...
Tudod mit hallgattam sokat a szakdoga közben?
Köszönöm :) meg a számot is.
:D tegnap befejeztem az esszét (irodalom,színdarab jelenet elemzés) de úgy mentem iskolába hogy nem aludtam.
Majdnem lefeküdtem a járdán olyan fáradt voltam :D..
Máskor hamarabb elkezdem mert ez gyilkos volt.
Tényleg kösz amit írtatok,kicsit megváltoztatta a hozzáállásom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!