Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kérem valaki segítene? Kezdek...

Kérem valaki segítene? Kezdek elfogyni a motivációm.

Figyelt kérdés

Minden hétvégém azzal telik hogy valami hosszú házi dolgozatot vagy esszét kell írnom.Kezdek belefáradni az egészbe és azon jár az eszem hogy mennyi ismert ember iskola/végzettség nélkül lett sikeres.Annyiszor eszembe jutott hogy befejezem az egészet és elmegyek dolgozni/valami újba kezdek.Igen ám,csak amikor erre gondolok,egy totál üres kép van az agyamban,hiszen tudom hogy nem olyan egyszerű a semmiből építeni valamit,vagy sikereket elérni.

Valaki ossza meg a tapasztalatát,vagy adjon tanácsot,mert kezdek kikészülni,a jövő olyan zavarosnak tűnik,és most is éppen egy esszét gépelek.Eddig 50 szó van meg az 1000 ből.

2012. dec. 2. 20:29
 1/8 A kérdező kommentje:
Kezd* a kezdek helyett
2012. dec. 2. 20:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel,bár én azért ennyire nem vagyok leterhelve,hogy minden hétvégén esszét kelljen írnom.Én reggelente nagyon fáradt vagyok,és rossz kedvű,és milliószor megfordult már a fejemben,hogy "a fenébe is,hagyom a francba az egészet és inkább alszok délig.nem hiányzik megint,hogy kikészítsenek az idióta osztálytársak."De egyszerűen nem bírom megtenni,valami azt súgja,hogy OTT KELL LENNEM,nincs okom rá hogy ellógjam a sulit.A lelkiismeretem,vagy valami más mindig kiugraszt az ágyból.Gondolj erre : ha már itt vagyok,akkor megcsinálom,örülök,hogy egyáltalán tanulhatok,nekem megvan rá a lehetőségem.Legyen motivációd! Várd,mondjuk a következő szünetet.
2012. dec. 2. 20:36
 3/8 Beviz Elek ***** válasza:

Ne aggódj, jártam abban a cipőben. Elegem volt a suliból, mert állandóan üzleti tervet csináltattak, vagy éppen 15 oldalt írtunk a tojásról (amihez aztán semmi köze nem volt a sulinak) és a végére pedig 2 szakdolgozat. Szerencsére csak min. 30 oldal/db. De átérzem a helyzetedet, sokszor majdnem lecumiztam magam...

A cél mindig előttem volt, hogy akkor is megcsinálom és megszerzem a szakmát mert nélküle nem vagyok senki. Most, hogy túl vagyok rajta, annyira nem is tűnik vészesnek a dolog, képes lennék rá mégegyszer...

A szakmámba nem tudtam elhelyezkedni, de úgy gondolom, hogy hátrányom nem lesz a 2 szakmával (ha másra nem is lesz jó, a szekrény nem fog billegni). Amit ott tanultam majd hasznosítom másra...

Ha már elkezdted nem szabad feladni!

2012. dec. 2. 20:43
 4/8 A kérdező kommentje:

Fú jó volt ezeket elolvasni, köszönöm hogy írtatok.

Kicsit jobban átgondoltam,és jobban érzem magam.

Csak néha olyan nehéz látni a célt,és dolgozni érte.

2012. dec. 3. 00:20
 5/8 A kérdező kommentje:

Most járok 376 szónál :), eszméletlen nehéz,

de már így is közelebb vagyok. :D

köszönöm a motiváló gondolatokat ,ha minden jól megy kedden sikerül beadnom !

2012. dec. 3. 04:35
 6/8 Beviz Elek ***** válasza:

Sok sikert! Amúgy miről kell írni?

Amúgy azt tudom tanácsolni, hogy nyomd ki a facebookot, kezd el csinálni (de ne ülj fölötte egész nap), és ha besokalltál menj egyet sétálni, egy jó cigi, vagy passz, aztán folytatod tovább

2012. dec. 3. 12:34
 7/8 Beviz Elek ***** válasza:

Amúgymeg el is felejtettem...

Tudod mit hallgattam sokat a szakdoga közben?

http://www.youtube.com/watch?v=-gqkD58cuVE

2012. dec. 3. 15:32
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm :) meg a számot is.

:D tegnap befejeztem az esszét (irodalom,színdarab jelenet elemzés) de úgy mentem iskolába hogy nem aludtam.

Majdnem lefeküdtem a járdán olyan fáradt voltam :D..

Máskor hamarabb elkezdem mert ez gyilkos volt.

Tényleg kösz amit írtatok,kicsit megváltoztatta a hozzáállásom :)

2012. dec. 5. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!