Nincs motivációm, van ötletetek?
Figyelt kérdés
Szeretnék lefogyni és mikor épp elhatározom, akkro van hozzá motivációm, de utánna már nincs... Nem bírom ki, hogy ne egyek, vagy hogy most tornázzak... Láttam egy oldalt, ahol kövérből vékonyak lettek, tudjátok a címét? És lécci ne azt mondjátok, hogy akkor maradjon meg a motivációm, mert ez nem így megy... Bármi tipp jöhet. :)2011. jún. 9. 19:56
1/8 anonim válasza:
Nekem az ad motivációt amikor számomra példaértékű alakkal rendelkező nőt látok.Én nem csak fogyni szeretnék,hanem szép formás,feszes,izmos is lenni és ezért szoktam olyan videókat nézni youtube-on,ahol bomba csajok edzenek és ez engem is motivál,mert olyan szeretnék lenni én is:) Vagy elképzelem azt,h ha a rég nem látott barátaim meglátnának "átváltozva" akkor mekkorát néznének,pláne a sok vékony,de punnyadt csaj ismerősöm:):) Kitartást!:)
2/8 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy milyen gonosz az étel, amit eszel. (Hiszen el kellett hozzá pusztítani egy állatot vagy egy növényt) Légy vega és táplálkozz tudatosan. Több féle fogást egyél.
3/8 anonim válasza:
Szerintem meg egyszerűen próbáld meg szeretni magad. Tudom, hogy ez így hülyén hangzik, de ha eljutsz idáig, akkor rájössz arra is, hogy nem érdemled azt meg, hogy a tested (és benne te) szenvedjen a sok zsírtól, hanem oda fogsz figyelni arra amit eszel. Nem kell fogyókúrázni, csak mértéket kell tartani. Ehhez fontos, hogy tiszteld és becsüld önmagad és ne legyen mindegy hogy mit eszel. Ezzel mindig motiváltan tart és akkor sem dől össze a világ, ha megkívánsz egy szelet csokit, mert nincs abban semmi, hiszen a vékony lányok/fiúk is esznek néha csokit.
Kitartás.
5/8 anonim válasza:
És nem csak nagyon soványakra fogyottak vannak benne, hanem normális alakúak is.
6/8 anonim válasza:
Kövérek, akik lefogytak diétával, edzéssel:
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat azoknak is akik linket küldtek és akik a tapasztalataikat írták le. Mindenkinek megy a pont :)
2011. jún. 10. 15:53
8/8 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__19.. (nyeremenyekkel,masok fogyásával motiválhatod magad,különbözö tippek is lesznek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!