Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs motivációm a nők terén, mert eddig mindig csak visszautasítottak. Mit tegyek? 17F
Nem a megfelelő embereknél próbálkoztál...
Az értelmiség közt keress, ne az olyanok közt akik a "Kellesz a francnak, kis lúzer" szinten vannak. Idióták.
Kezdjük ott, hogy valami gond van, ha minden csaj passzol. Változtass kicsit. Sportolsz? Milyen az öltözködési stílusod? Hajad?
20F
Talán rossz lányok között keresgélsz. Ha ilyen bunkók voltak veled, akkor szerintem minden más cselekedetükben látszik, hogy furkós parasztok:D Előbb-utóbb pedig találsz valakit, ne félj, csak ne hagyd, hogy ez a sok ri*anc elvegye a kedved;)
20F
19:51
Köszi! :) De bármennyire szeretném, egy kissé megtépázta a kedvem. Sőt... :(
19:49
Minden nap futok 1 órát a környéken ahol lakom, hogy formában legyek. Rövig tüsi (fekete színű) és néha zselézem. Nem követem a divatot, egyszerű ruhák. Póló, farmer.
19:56
Nem akarok magamról kiadni semmiféle adatot, sajnálom. Ez egy anonim oldal és nem szeretnék se címet, se képet feltölteni. Különben is, meglátna egy ismerősöm és biztosan jót nevetne azon hogy milyen szerencsétlen vagyok a nők terén...
Kérdező 19:54: Ne zselézd. Nagyon kevesen tudják normálisan zselézni, inkább aeroszolos hajfixáló.
Egyébként még akkor kipróbálandó ez esetben: napozás.
Am. nem kell divatot követni, de a lányok többsége szereti, ha a srác öltözködése nem "közhely". Dobd fel néha ezzel/azzal az öltözködésed. Egy tarkább póló, vagy színes karkötő, stb...
Mennyire vagy megelégedve a külsőddel?
20:05
Korábban sokkal jobban, de ma már egyre kevésbé... (De soha nem egoista szinten) A rengeteg külsőmet becsmérlő szidalmak miatt... Túl sokat kaptam már, ezeket egyszerűen NEM TUDOM már elhárítani a fülem mellett!! Ilyesmik miatt már nincs semmi önbizalmam... "Ronda vagy. Phűj, kis béna, de sz.r vagy. Tetszel nekem, hja bocsi csak vicceltem, remélem sz.rúl esett hahaha! Biztosan lesz barátnőd, illetve jobban belegondolva erősen kétlem. Nem csókolóztál még 17 éves létedre? Szánalmas vagy... Törpe. Ocsmány! Idétlen. Átlagos vagy. Nha, szia én megyek a barátnőmhöz, pettingelünk. Ez olyasmi amiről te lemaradsz, és ahogy elnézlek még úgy 4 évig. Még egy randit sem tudsz összehozni, mit akarsz te kis lúzer? Mire fogsz visszaemlékezni öregkorodban kamasz éveidből? A nagy semmire... Tucat srác. Ásd el magad! Figyelj, nagyon szép dolog hogy próbálkozol a lányoknál, legalább van kin nevetnem!" És még sorolhatnám... Nagyon kivagíok és már nem tudom ezeket figyelmen kívűl hagyni...
Igen, ez így még leírva is elég durva. Nem szívesen lennék a helyedben.
Pár dolgot azért próbálj ki:
- próbálj a testalkatodhoz megfelelően öltözködni
- próbálj az arcodhoz jobban illó, de nem közhely frizurát választani
- járj el szolizni, vagy menj ki napozni (Nem kell mandarinná festetned magad, csak az a lényeg, hogy legyen színed... erre talán egészségesebb a nap.)
Hidd el, hogy ha ilyen apróságokra adsz, az emberek véleménye gyökeresen meg fog változni és joggal. Aztán lehet újra felépíteni az önbizalmad a visszajelzésekből.
Ettől függetlenül ilyeneket normális emberek nem szólnak be, tehát miután a javasolt lépéseket meg is teszed, akkor is érdemes vadászterületet váltanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!