Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs motivációm a nők terén,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs motivációm a nők terén, mert eddig mindig csak visszautasítottak. Mit tegyek? 17F

Figyelt kérdés
Nincs szerencsém a szerelemben. :P Sajnos még nem volt barátnőm, de még csók se volt... És ez már alapból frusztrál. Rengeteget próbálkoztam már, de mindig visszautasítottak. Volt aki finoman (hál Istennek) volt aki meg hót bunkón, alaposan leadrálta az önbizalmam. Az elején még nagyon nagyon élveztem a csajozást, a keresgélést, a vadászatot... Most meg a sok pofátlan visszautasító elvette a kedvem az egésztől... Eszméletlen, mikre nem képesek egyesek! Volt, hogy nyilvánosan megalázott másnap a suliban és mindenki rajtam nevetett 2 hétig, volt hogy megbeszéltünk egy randit 2 hét Emaillozás után oszt örökre eltünt (én elmentem, ő le se sz.rt, de soha többé nem jelentkezett...) leöntöttek már itallal is (idézem:"Kellesz a francnak, kis lúzer!"), lefikázták a kinézetem, lábon rúgott (nem vicc), mert volt pasija (és ezt nekem honnan kellett volna tudni???) és még sorolhatnám... Tudom, el kéne felejteni őket meg továbblépni, de egyszerűen nem megy. :( És semmi kedvem már próbálkozni, pedig nagyon, de nagyon szeretnék már egy barátnőt...
2010. máj. 23. 19:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
bazz én se vagyok vmi szép.. és úgy látom akkor nem is érdemes belevágnom a csajozásba :( 16/f
2010. máj. 23. 21:24
 12/17 A kérdező kommentje:

21:12

Igen, ilyet normális emberek nem mondanak. Csak tudod, ha ilyen sok eféle beszólást kapsz, egy idő után... Nagyon kilesz az ember... Nekem a legdurvább az, amikor a srác direkt bosszantott azzal hogy megy pettingelni és az a 4 év igen elkeserítő volt amit "jósolt"... Akar a fene addig várni. :,( Nem szeretnék kimaradni a jóból semmikép, de hát ha senki se szeret, mit tudok tenni... Kamasz éveim elszállnak és semmi emlékem nem lesz idős koromra... És ez nagyon fáj. Meg biztosan nagyon klasz dolog lehet a csók is, meg egyéb dolgok... Szívesen csinálnám. És átölelni azt, aki VISZONT szeret téged. Átérezni a hódítás dicsőségét! A BOLDOGSÁGOT, amit lány tud nyújtani egy fiú számára és amit én tudok adni egy lánynak! Tök jó lenne, ha végre valaki tényleg eljönne velem randira, s nem csak hitegetne vagy arcátlanúl átverne! Annyiszor álmodozom a sikerről, hogy nekem is sikerülhet a cél, ami nem elérhetetlen... Gyakran vannak csodaszép álmaim (csókolózok és egyéb gyönyörű dolgok...) de amikor felkelsz belőlük, a rideg valóságra ébredsz. Nagyon nem szép dolog amit most mondani fogok, de gyakran féltékenyen látom milyen boldogok a párok, hogy mennyire szeretik egymást, mennek randizni stb... A csajozás egy szép dolog, de csak akkor ha normális a lány, nem pedig ilyen retardált bunkó! Ne haragudj ha most sokat beszéltem, de tényleg padlón vagyok lelkiekben... :(

2010. máj. 23. 21:56
 13/17 A kérdező kommentje:

21:12

Köszi a tanácsokat! :)

2010. máj. 23. 22:00
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Elkeserítő amiket olvasok..:/

De viszont az a legrosszabb,hogy ilyen köcsögök véleményére adsz..:)

Szard már le őket,keress normális társaságot..És amúgy ha van kedved beszélgethetünk,ne érts félre,adnék tanácsot,mesélhetnél még,ilyenek..:)

Az ilyen egoista disznók véleményére meg ne adj! Érdekes,hogy általában azok pampognak,azok beképzeltek,akiknek nincs mire...Én egyáltalán nem gondolom magam beképzeltnek,nem is vagyok az..Amúgy rajtam nagyon sokan meglepődtek,mikor beszélgettünk,megismertek...Ezt mondják rám :"különlegese vagy",meg nem vagy tucat,nem vagy ribanc,egoista mint a többiek..Mert nem szólok le senkit,érdekes én nem a metroszex,nagymenő csávókra bukom..Mert tudom hogy az olyanok csak a dugásra mennek...És egyáltalán nem jön be,mikor odaszólnak hogy : Szia cica van gazdád?-.-

Szerintem te rossz társaságba keveredtél...Nem ilyen mindenki...Ilyenek a lúzerek nem Te..:)Szard le őket,és keress igaz barátokat,és barátnőnek meg lehetőleg ne egy agyonszolizott ribit....:)

2010. máj. 23. 22:24
 15/17 A kérdező kommentje:

22:24

Óh, nagyon jól esne ha kiönthetném valakinek a szívem, köszönöm! :) De nem írja ki neked hogy "Privi küldése a válaszolónak!", nem tudom miért, más embernek meg kiírja. :P Esetleg megadnád a címet amire írhatok (persze csak ha nem probléma). Köszönöm mégegyszer!

2010. máj. 23. 22:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát ide közszemlére nem adnám meg a címemet ha nem baj..:/ Az a gond,hogy nekem sem írja ki a Te címedet...:/ Esetleg megírod Te?Vagy mit lehetne még? x"D
2010. máj. 26. 22:26
 17/17 anonim ***** válasza:

Esetleg:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Itt egy kérdésem,reméljük ennél kiírja hogy privát email küldése:)

2010. máj. 26. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!