Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legcélszerűbb viselkedés, ha visszautasítottak, de szeretnéd a büszkeségedet megtartani?
volt egy srác, úgy vettem észre eléggé közeledik, de mikor én is jeleztem neki, hogy bejön, akkor teljesen vissza lettem utasítva. Ezek után tök dühös vagyok rá, és legszívesebben megbosszulnám, ami szánalmas lenne :D. De mégis ez az érzésem...h viselkedjek, h megtartsam a büszkeségem, és úgy érezzem h nem ő utasított vissza engem, hanem nekem nem kellett ő? nem is az érdekel h ő mit gondol(bár sajnos az is kicsit, hanem h én magamban azt érezzem, h ' én jöttem ki nyertesként'
19L
Mondjuk próbáld meg, hogy megkeresed egy exed vagy egy komoly barátod aki nem él vissza a helyzettel és rendezd úgy, hogy direkt a srác előtt adjon egy csókot, vagy legyen belsőséges dolog. Akik ismernek biztosan tudják, hogy rendes lány vagy, a srác meg elmehet messzire:)
Esetleg csigázd fel, aztán hagyd ott:) Menj oda hozzá és mond meg neki, hogy ha komolyan nem akar veled járni, akkor lehetne mást, aztán amikor keres, akkor küld el messzire :D Hajrá!
"és úgy érezzem h nem ő utasított vissza engem, hanem nekem nem kellett ő?"
Miért akarnád így érezni? Ez önáltatás volna, és saját magadat akarnád átverni. Nézz szembe a ténnyel, hogy visszautasítottak, és rá fogsz jönni, hogy az sem jelent semmit, viszont természetes, hogy fáj. Ehhez viszont hozzá kell szokni.
Pasi vagyok, tehát volt már egy-két visszautasítás az életemben. De egész jó arányban igent mondtak a lányok vagy éppen nekem kellett visszautasítani. Tehát nem vág földhöz egy visszautasítás. Az bosszant, ha még nem is ismer és úgy mond nemet. De leginkább a lány butasága bosszant, mert megismerni egy másik értelmes embert mindig érdekes.
Ha olyan utasít vissza, akivel egy társaságba vagy helyre járok, akkor egy idő után jelzem, hogy nem gond, nem bántott meg vele. Így van esély rá, hogy még beszélhessünk és szép lassan megismerhetjük egymást és akár változtathat a hozzáállásán. (Nem nyomulok, csak elfogadom a visszautasításával együtt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!