Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a legcélszerűbb viselkedés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legcélszerűbb viselkedés, ha visszautasítottak, de szeretnéd a büszkeségedet megtartani?

Figyelt kérdés

volt egy srác, úgy vettem észre eléggé közeledik, de mikor én is jeleztem neki, hogy bejön, akkor teljesen vissza lettem utasítva. Ezek után tök dühös vagyok rá, és legszívesebben megbosszulnám, ami szánalmas lenne :D. De mégis ez az érzésem...h viselkedjek, h megtartsam a büszkeségem, és úgy érezzem h nem ő utasított vissza engem, hanem nekem nem kellett ő? nem is az érdekel h ő mit gondol(bár sajnos az is kicsit, hanem h én magamban azt érezzem, h ' én jöttem ki nyertesként'

19L

2010. dec. 14. 10:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A mért kell így felfogni ha nem hát nemmel azért nem értek egyet, mert utálom azokat a pasikat akik azt jelzik hogy bejössz nekik majd mikor bekapod a horgot akkor mégsem. Ezzel a "fogással" mindegy fiú vagy lány az illető nem értek egyet, mert a másikból hülyét csinálás szerintem sosem sikkes, divat lehet de az ilyenek sose gondolnak bele, mit érez a másik. A normális az, ha nem jelzel annak, aki nem tetszik és akkor egy csomó rossz energiát és negatív érzést nem keltesz a másikban ami persze visszahat rád is.Igenis nézd levegőnek, megérdemli.Én nagyon hülye szituba mert egy meghívást , átölelést félreértettem, és az is megbánta aki művelte és később elnézést kért.
2010. dec. 15. 21:12
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha levegonek nezed!! Illetve, ha latja hogy milyen jol megvagy nelkule is... Semmi esetre ne mutatsd ki azt neki, hogy teged mennyire bant, hogy visszautasitott! Mutatsd meg neki, hogy mit vesztett azzal, hogy nem az "ove lettel"!

17/L

2010. dec. 18. 20:15
 13/15 anonim ***** válasza:

juuuuuujj nagyon hasonló az én esetemhez!! teljesen értem amit érzel, én is szeretném azt hinni, h nekem nem kellett a pasi!!:D

mi együtt is voltunk 1-2 hónapig, láttam rajta, hogy nem alakul a dolog az ő részéről.. úgy értve érzelmileg 0 az én irányomban, persze szeretett a maga módján, de sose lett volna szerelem, így hát léptem, mondtam neki, hogy inkább ezt hagyjuk, ne erőltessük a dolgot! rendes volt, mert hagyta, hogy én mondjam ki és ne neki kelljen elküldenie.......viszont ez csak önámítás, hogy én léptem ki a dologból,mert nem akartam kilépni, csak nem volt más választás.. ééééés én is bosszúra szomjazom:) persze nem bántani akarom, nem is bántanám soha, csak jöjjön rá, hogy mit vesztett velem! most vizsgaidőszak van, de februárban találkozni fogunk egy buliban, akkor és ott fog fordulni a kocka:)

na hajrá, remélem féltékennyé tudod majd tenni a pasit!:)

2010. dec. 18. 20:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Csinálj úgy mintha ő ott se lenne,nem is létezne,érezd jól magad ha vlki felhozza a témát vond meg a vállad azt röhögj egyet, ha látja h nélküle is jól boldogulsz akkor majd rájön mégis mit veszített az már az ő hibája és nem a tiéd.. és minél jobban levegőnek nézed annál jobban idegesíti..15/L
2011. jan. 3. 20:19
 15/15 anonim ***** válasza:
2010-12-15 21:12 Maximálisan egyetértek. "...a másikból hülyét csinálás szerintem sosem sikkes, divat lehet de az ilyenek sose gondolnak bele, mit érez a másik. A normális az, ha nem jelzel annak, aki nem tetszik..." A számból vetted ki a szót! Nem értem, miért jó ez a viselkedés, amiről beszélünk, a srácoknak.
2011. jan. 3. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!