Ezekkel a méretekkel szükségem van diétára? Vagy milyen módon tudnám nyárra leadni a súlyfelesleget és formálódni?
18 éves vagyok, 160cm, 52kg (ami eddig legtöbb voltam az 55kg, de általában évek óta 50kg vagyok)
A suliban a tesitanár is megmondta, hogy nem fogynom, hanem kicsit izmosodnom kéne.
A fenekemen szeretnék változtani és az alhasamon leginkább, de ezen kívül mindenhol feszesedni/izmosodni.
Az alhasamon évek óta van súlyfelesleg, elég nagy. A fenekemet formálni szeretném.
Edzeni egyenlőre konditerembe nincs lehetőségem mert most kezdtem el dolgozni és két hónap múlva fogok úgy fizetést kapni, hogy ilyenekre is maradjon pénzem.
Megpróbálkoznék a diétával ha szerintetek szükséges. Sokat tervezek inni ami eddig nem nagyon jött össze. Vagy gondolkoztam azon hogy lehet elég lenne a cukrot és a szénhidrátot csökkenteni vagy kiiktatni egy időre.
Nem tudom nyárra milyen módszernek lenne látható eredménye rajtam? Ebben szeretném a segítségeteket kérni mert mostanában szeretném kezdeni nincs idő elolvasgatni ilyen sárga kapszula és egyéb irományokat.:)
Képet tudok csatolni kicsit később.
18 l
A sárga kapszulában amúgy is elég sok hiba van... Bár lehet, hogy aki nem ért nagyon hozzá, annak sokat segít.
A szénhidrátcsökkentés nem rossz ötlet, nem mindenkinek elég, de sokszor igen jó lépés.
Ha látod, hogy van fölös háj, nem is minimális, akkor fogynod kéne. Ez a számok alapján persze nem jön le, ilyen számokkal lehet felesleged s lehetsz atomszálkás is. De ha reálisan látod a hájat, akkor én a helyedben szálkásítanék, nyilván nagy fogyás nem kell.
Nem-igen látok rajtad felesleget. ha nincs időd olvasgatni, keresgélj a neten erősítő edzéseket!
Itt egy rövidebb:
https://www.youtube.com/watch?v=I6t0quh8Ick
Itt egy hosszabb:
nincs rajtad súlyfelesleg, elég lesz a sport
otthon is elkezdheted, youtube-on is vannak videók, amikre tornázhatsz
kezdésnek az is tökéletes
Köszönöm a válaszokat:)
Ha rendszeresen tornazok nyárra látványos eredménye is lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!