Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen ez a menu fogyasra?

Milyen ez a menu fogyasra?

Figyelt kérdés

Reggeli: zabkorpa kasa chia maggal ,fahejjal,lekvar

Tizorai: 1 alma, 1 narancs

Ebed: koles piritott cukkinivel

Uzsonna: tejberizs

Vacsora: ?

Nem iszom tejtermekeket , hust sem eszem.

3-4 kg kene eltuntetni

2018. febr. 15. 14:59
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Vacsorara lagytojas barna kenyerrel, csak nem irtam oda veletlenul
2018. febr. 15. 15:00
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A tejberizs tejtermék.
2018. febr. 15. 15:02
 3/14 anonim ***** válasza:
0%

Éhen halni tökéletes. Ennyi madáreledelt... Tejet se (tejberizs...), húst se. Köles, zab, chia mag...

Senki nem mondta még, hogy az ember mindenevő? Ehetsz bármit, csak mértékkel és mozogj mellé. Másképp lehet fogysz, de plöttyedt leszel, az meg nem valami esztétikus.

2018. febr. 15. 15:15
 4/14 A kérdező kommentje:
Rizstejjel csinaltam. Hiszen alairtam h nem eszem tejet
2018. febr. 15. 15:16
 5/14 anonim ***** válasza:

Tudni kellen, hogy pl. egyáltalán 1300-1400 kcal elég-e neked egy napra fogyáshoz, vagy több kalória bevitellel kell számolni, nehogy túl kevés legyen.

Mert ha valami hasonló reform vacsival számolunk, akkor kb. ennyire jön ki. De ez csak a kalória! Ha nézzük a makrókat is, akkor nagyon sok a szénhidrát, még akkor is, ha a kalóriát nem léped túl, a fehérje meg siralmasan kevés.

2018. febr. 15. 15:33
 6/14 anonim ***** válasza:
48%

Én kiszámoltam. Mivel mennyiségek nem voltak, így nem pontos.

Kb. 1100 kcal

A fehérje szükséglet majdnem fele hiányzik.

Szénhidrát is nagyon kevés. Zsír is.

Valamiből viszont kell energia.

Én ezzel éhen halnék.

Talán a vacsoránál jól laktam volna.

2018. febr. 15. 15:52
 7/14 anonim válasza:
15%

Amúgy nem tudom, hogy számoltatok kalóriát ha nincsenek mennyiségek megadva...

Kedves kérdező, nekem nem tűnik rossznak az étrended, csak ügyelj, hogy ne túl cukros lekvárt válassz és a tejberizsbe se rakj cukrot, vagy maximum minimálisat esetleg természetes édesítőt. Esetleg ebédhez még valami fehérjét hozzáraknék, ha húst nem eszel akkor pl hal vagy tofu. Amúgy én se eszek semmi tejterméket.(allergia miatt, de amúgy se nagyon ennék)

2018. febr. 15. 16:21
 8/14 A kérdező kommentje:
EN is kiszamoltam , ugyanaz mint az uvcso elotti valaszadobal 1100-1200 jott ki mert ez csak kb
2018. febr. 15. 16:41
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ránézésre iszonyúan fehérjeszegény, s én több zöldségek ennék, amúgy teljesen jó kis ételek ezek. Az emberek igenis szeretik a gabonákat, ez még nem gond (én alig eszem ilyesmit, de attól még nem fújok arra, akinek bejön). Azért kicsit sok az állandó gabona és egyéb szénhidrát dominanciájú étel. A lágytojás üdítő kivétel, de 1-2-3 tojás még nem tudja ellensúlyozni a többi étkezés fehérjeszegény voltát.
2018. febr. 15. 16:42
 10/14 anonim ***** válasza:

Ja, pont a kérdésre nem válaszoltam: mennyiségek nélkül nyilván nem lehet tudni, hogy jó-e fogyásra, persze ha nem nagyon kevés kalória, akkor már a te adataid is számítanak, mert pl. én tegnap 2000 kcalt ettem és garantáltan jó fogyós napom volt (nem voltam inaktív, azt meg kell hagyni), de más ugyanennyivel hízhat is.

De ha normál adagokat nézünk, szerintem jó lehet a kalóriamennyiség, csak az összetételen kell egy kicsit variálni, beiktatni fehérjét (a köles nagyon jó sok zöldborsóval is, legalábbis nekem tetszik). Én ma tandori fűszeres ételt ettem ebédre (sajna nevet nem tudok hozzá), volt benne karfiol, paradicsompüré, sok zöldborsó és főtt tojások, mellé rizs. Ez olyan ételnek tűnik, ami a te étrendedbe is szépen beleillik (már ha eszel tojást) és azért van benne fehérje.

2018. febr. 15. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!