13 éves vagyok kb 180 cm és 86 Kg. Szerencsére nem csúfolnak, de engem eléggé zavar. Mit ajánlanátok fogyásra?
Figyelt kérdés
2018. jan. 26. 22:00
1/13 anonim válasza:
Ne zabálj annyit
Meg emeld fel a hátsódat a gép elől oszt mozogj
2/13 anonim válasza:
@#1 remek tanács egy 13 éves számára. Barom.
@kérdező fiatal vagy még, a szervezeted jól reagál a változásokra. Mindemellett magas is vagy a korodhoz képest, kamatoztathatnád ezt az előnyt valamely sportágban.
3/13 anonim válasza:
Abszolút igaza van az elsőnek! (A második meg egy debil)
Ne zabálj annyit és mozogj! Ennyit tudsz tenni!
4/13 anonim válasza:
@ #3 tulajdonképpen az állításod fele megegyezett azzal, amit írtam. Üdv a debilek világában.
5/13 anonim válasza:
Tartalmilag hasonló volt, stilisztikailag meg ég és föld a kettő. Habár neki adtál igazat, a te stílusod is olyan messze volt az elsőtől, amennyire csak lehet.
6/13 anonim válasza:
Jól van. Reméljük azért jó tanácsokat adtunk! Jó éjszakát!
7/13 anonim válasza:
Ha pontosak az adatok akkor nem hiszem, hogy kövér lennél.Más stílusban, de a lényeget már a többiek megírták.Ha többet mozogsz akkor nem fogsz elhízni.Célszerű lehet a sport is mert a madasságod miatt erős hátizmokra lesz szükséged.Máskülönben idővel hátfájós leszel, esetleg meggörbül a hátad
8/13 anonim válasza:
A kamaszkorod még most kezdődik, számos változás lesz még a hormonrendszeredben és a testeden is. Fogyókúrát nem ajánlanék neked, hogy ne zavard meg ezeket a változásokat.
Viszont a nasi és a cukros üdítő elhagyása sokat segíthet. Na meg egy kis plusz mozgás a tesi óra mellett, amiben örömöd leled.
10/13 anonim válasza:
bizony sok sport kén nassolás nélkül környezeted nem sokalja a súlyod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!