Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Titeket mi inspirál a fogyásra?

Titeket mi inspirál a fogyásra?

Figyelt kérdés

Egyszerűen hiába fogyadom meg egymilliószor hogy lefogyok,sose jön össze.Mindig csak eszek eszek és eszek,és ha még el is megyek futni egyszer,akkor sem égetek több aklóriát mit amennyit megettem.Ha hatvanszor fogadom meg hogy lefogyok akkor hatvanszor van az hogy kb fél napig motivált vagyok, aztán .....

Titeket mi isnpirált erre?

Az a na hogy egyáltalán nem vagyok kitartó, és az akaraterőm is gyenge...Mindig csak aut mindig ,hogy ó, tök mindegy ez még belefér.De nem fér... Valaki segítsen!!😢😭😭😭 Az is elég ha egy motivációs kommentet írsz , de adj valamilym tanácsot😶

2018. jan. 13. 16:50
 1/9 A kérdező kommentje:

Aklória=kalória

Az a na =az a baj

...

2018. jan. 13. 16:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én kinéztem egy ruhát és elhatároztam, hogy tavaszra bele kell férnem.
2018. jan. 13. 17:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Legyen egy kis akaraterőd anélkül semmire nem mész, álld meg hogy nem eszel. Számold ki, hogy egy nap mennyi a kalória szükségleted és próbáld meg összeállítani az étrended. Tűzz ki valami célt magad elé. És legyél türelmes, ne várd hogy pár hét alatt le fog menni a felesleg. Keress valami olyan sportot amit szívesen csinálsz.
2018. jan. 13. 17:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Ameddig saját magad leírod azzal, hogy nincs akaraterőd, addig úgy is marad. Bizonyíts magadnak! Meg tudod csinálni, mert olyan nincs, hogy ha az ember valamit elhatároz, az eszközei adottak hozzá, akkor ne csinálja meg!

Csak az elején nehéz megállni, hogy tömd magad, 2-3 nap és már nem olyan nehéz.

Légy jó magadhoz és minden nap engedj meg magadnak 1 valamit, amit nagyon szeretsz, de a többi legyen tiszta táplálék. Semmi sem visz jobban előre, mint mikor látod, hogy megindul a fogyásod, jobb az emésztésed, feltöltődsz energiával.

Nekem van egy nadrágom, ami a mérce. Már csak 3-4 cm kell, hogy beérjen a derekamon. Simán meg lesz.

És neked is!

2018. jan. 13. 18:03
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
szerintem annyi finom étel van és ha már egyszer megcsinálták, bűn kidobni
2018. jan. 13. 18:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Ugyan így voltam én is. Nekem 2 dolog segített. Az egyik hogy nincs itthon csipsz, édesség, semmi ilyen. Nekem ezek voltak a fő dolgok amikkel állandóan felrúgtam a fogyókúrát utána meg úgy is mindegy alapon zabáltam. A másik hogy megkértem a férjem szóljon rám ha elkezdek zabálni. Megbeszéltük hogy hibásak a próbálkozásaim tehát biztos a kudarc. ( hol kihagytam a reggelit hol a vacsorát, hol a kenyeret stb...) megbeszéltük hogy elkezdek egy normális, kiegyensúlyozott fogyókúrát ahol nem koplalok és nem zabálok. Mértéktartóan táplálkozom. Megállapodtunk hogy nem engedi hogy elszaladjon velem a ló. Csak az első pár hét volt a nehéz és csak 1-2x kellett leállítania. Ahogy lement az első 5 kiló megváltozott bennem valami. Megéreztem hogy ez jó, megy, kiegyensúlyozott vagyok. A sportot magam iktattam be. Ha nagyon stresszes napom van akkor inkább lenyomok egy 20 perces Rubint Réka tornát vagy 40 percet, attól függően mennyire vagyok ki, nem úgy mint régen hogy felettem a fél hűtőt ami után még stresszesebb lettem. Szóval beszélj anyukáddal, nagymamával vagy a férjeddel, tök mindegy csak akiben megbízol és kérd meg tartson vissza ha jön a zabaroham. Egyszerüen mondja azt hogy nem. Persze ehetsz olyankor ha éhes vagy csak nem annyit és nem feltétlen azt. És torna után nekem nem nagyon kell a kaja. Van hogy éhes vagyok akkor eszem utána normálisan, de az a másik éhség ami miatt meghíztam és igazából nem is éhség , amivel felrúgjuk a fogyókúrát na ez az állapot torna után szinte soha nincs.
2018. jan. 13. 21:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem vagyok elég karcsú, ez motivál, ha nem is valami nagyon. Roppant makacs vagyok, ha elhatározom magam, nem akarom feladni, akkor sem, ha nagyon nem akar menni. Egyszer csak sikerül.

A kitartást lehet gyakorolni, az új életmódot megszokni vagy ha rossz, jobbat találni... Sokat tud változni az ember szinte észrevétlenül, különösebb akaraterő nélkül.

Sajna ezzel együtt is van olyan, hogy az ember évek után visszaesik, bár ez bizonyára egyéni. Nekem mindig az eleje könnyű, utána nehezebb, szinte akármilyen drasztikus életmódváltásba fogok. Persze érdemes olyanra váltani, amit tudsz tartani, mert jólesik. Én kivétel nélkül minden étkezésemre olyan ételt eszem, amit nagyon szeretek, ez hedonistaként elég fontos, így is fel szoktam rúgni egy idő után, hát még, ha nem a kedvenceimet enném. De van, aki fegyelmezettebb vagy kevésbé fontos neki a dolog, néha még nekem is csak az számít, hogy egészségesen jóllakjam kalóriadeficitben. Oly hosszú az élet, semmi nincs, ha nem élvezzük az evést maximálisan mindennap.

Próbáld megtalálni a saját új, jobb életmódodat. Én fél napig se bírnám mások diétáját, a sajátomat hetekig is (a legfontosabb szabályaimat évekig többnyire betartottam s elég megszorítók voltak az átlagember szemével nézve. nem volt nehéz, elhatároztam, jó szabályok voltak, nem volt kérdés, hogy így csinálom).

Valamicske önfegyelem azért kell, totális lazasággal nem megy. Bár van, aki úőgy fogy, hogy eszik, amit akar, csak rengeteget mozog... Vannak lehetőségek. Nem mindenki bírja a nagyon kicsi kalóriakeretet, de a felhasználást is meg lehet dobni (bár sokunknak ez a nehéz).

Ne add fel s ha elrontod, ott a következő nap. Ha valahány nap után hibázol, nem nullára kerülsz vissza, egyre könnyebb lesz, hacsak nem túl szigorúan csinálod s csak fáradsz tőle.

2018. jan. 13. 23:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is az segített, hogy találtam olyan fogyókúrás ételt, amit szeretek így nem esik nehezemre azt enni többször is. Neked is ezeket kéne megtalálnod. A másik pedig, hogy emlékeztetem magam, hogy milyen jól állt nekem ez és ez a ruha, mikor a csúcsformámban voltam és, hogy azért megéri.
2018. jan. 14. 14:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Nézegetem a régi képeimet, ahol majdnem 20 kilóval vékonyabb voltam mint most, nagyon formás és szexi. Pont meg egy kis malacka. Ha akkor sikerült formába lendülnöm, akkor most is sikerülni fog!
2018. jan. 14. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!