Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nektek milyen diéta vállt be...

Nektek milyen diéta vállt be tartós fogyásra?

Figyelt kérdés

2017. szept. 15. 15:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az életmódváltás vált be teljes mértékben. Ideig-óráig tartó fogyókúra nem.
2017. szept. 15. 15:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
IR 160 g-os
2017. szept. 15. 15:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
ahogy írta az első...az életmódváltós diéta, több évig kitartóan.
2017. szept. 15. 16:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semmilyen diéta, hanem csak az, hogy mindent feljegyzek, amit eszem. Mivelhogy én attól hízom könnyen, hogy rendszeresen előfordul olyan, hogy egy nap alatt túl sok édességet eszem. A felírás ezt valamiért segít elkerülni, így nemcsak, hogy nem hízom, de lassan fogyok is.
2017. szept. 15. 17:37
 5/8 anonim ***** válasza:
72%

1600 kcal és 160 g szénhidrát, öt étkezés naponta. Cukorbeteg diéta. :)

Gyakorlatilag mindent eszek, de számolom.

2017. szept. 15. 18:18
 6/8 anonim ***** válasza:
65%

Életmódváltás, kevés ch (változó, 30-100 gramm. Minél több, annál kisebb az esélye, hogy egyáltalán fogyok, 100 fölött viszont kezdem rosszul érezni magam és az energiaszintem leesik. Szóval nekem direkt így kell élnem, van, akinek teljesen más való), feldolgozott ételek s jópár ételcsoport kizárása (főleg a cukros, laktózos vagy gluténesek). Minél kevesebbet mozgok, annál szigorúbb diéta kell, de a mozgás úgyis szükséges és jó :)

Ha igazán aktív lennék (pl. napi pár óra futás), ehetnék bármit és bármennyit, már a saját kereteimen belül.

Az utolsó kilókhoz a napi egy étkezés is kvázi kötelező (ha nagyon aktív lennék, akkor ez megintcsak nem lenne igaz, mert kalóriakerettől függ), évekig próbáltam kettővel, de 2 étkezésre túl kicsi a keretem, nem is tudom elosztani, de ha mégis, akkor éhezem. Eggyel jóllakott vagyok egész nap. Ez a többségnek persze nem való.

Fontos, hogy élvezzem a diétámat, minimum annyira, mint a kilengést (ez mindig be is jön, a kilengések nem esnek jól, csak a rebellis énemet nyugtatják meg), megfeleljek a saját egészségtudatos elveimnek (amik bizonyára igen távol esnek másokétól), kényelmes legyen, de néha szellemileg is érdekes. Vannak érdekes kísérleteim vagy (nem totális) böjtjeim olykor. Ha az ember 10 éven át próbál fogyni, nem árt, ha szórakozik közben, ha fogy, ha nem.

2017. szept. 15. 20:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. szept. 16. 08:25
 8/8 anonim válasza:
47%
Nem különösebben diéta, magas fehérjebevitel, kevés ch. Kalóriadeficitet kell elérni, majd ha elérted az álomsúlyt akkor súlymegtartó diétát nézni, kiszámítva a napi ch, zsír és fehérje grammra, és azt tartani.
2017. szept. 16. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!