Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem érzem magam túlsúlyo...

Miért nem érzem magam túlsúlyosnak?

Figyelt kérdés

15/L vagyok az alábbi arányokkal : 160 cm , 62 kg

Mostmár az igaz, hogy külsőleg nem vagyok fotomodel alkat és egy kicsit " sűrűbb " vagyok, mint a többi lány, de én nem érzem magam túlsúlyosnak...vagyis birom a mozgást és nem érzem magam betegnek

Fél évig próbáltam diétáztatni magam, de pff....utálom !

Most visszatértem a normális étkezésre ( vagyis azt eszem amit megkivánok ) és újra egészségesen érzem magam, de eddig őszintén szólva betegeskedtem a sok diéta mellett

Komoly gondom van, hogy ennyire nem érzem magam túlsúlyban ? Vagy ez mitől van ?

2010. jún. 7. 19:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
nézd, kilógott a medencecsontom és néhány bordáim, az gebe...36-38as ruhákban jobban érzem magam és nem látszanak ki egyes csontjaim...
2010. jún. 7. 22:24
 22/25 anonim ***** válasza:

Nos az a lényeg, hogy jobban érezd magad...

Ugy tűnik akkor lehet sovány voltál, csak széles a csípőcsontod, és emiatt volt a 34es ruha.. De hidd el átlagosan egy 160 cmes lánynak ha 57 kg nem látszanak a bordái...

2010. jún. 7. 22:30
 23/25 clint ***** válasza:

jajjj te....

A medence csont az egyik legszexibb ha látszik egy lányon!!!!

Mindegy egyébként tényleg az a lényeg hogy jól érezd magd!!!

2010. jún. 7. 22:32
 24/25 anonim ***** válasza:
semmi szép nem volt benne, hogy kibökte a bőrömet....a doki szerint is jobb volt, hogy híztam ;) szóval nem én láttam csak soványnak magam....extra nehéz amúgy a csontozatom, hála istennek, nemigen lesz csontritkulásom ;)
2010. jún. 7. 22:36
 25/25 A kérdező kommentje:

xDDDD

Hát köszönöm a sok választ mindenkinek !

2010. jún. 7. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!