Miért nem érzem magam túlsúlyosnak?
15/L vagyok az alábbi arányokkal : 160 cm , 62 kg
Mostmár az igaz, hogy külsőleg nem vagyok fotomodel alkat és egy kicsit " sűrűbb " vagyok, mint a többi lány, de én nem érzem magam túlsúlyosnak...vagyis birom a mozgást és nem érzem magam betegnek
Fél évig próbáltam diétáztatni magam, de pff....utálom !
Most visszatértem a normális étkezésre ( vagyis azt eszem amit megkivánok ) és újra egészségesen érzem magam, de eddig őszintén szólva betegeskedtem a sok diéta mellett
Komoly gondom van, hogy ennyire nem érzem magam túlsúlyban ? Vagy ez mitől van ?
ez most mit jelent??? Az elöző válaszadótól kérdem.
Én is 160 cm vagyok és 50 kg.. A pasik mindig megdicsérnek, hogy csinos vagyok, kapok rendszeresen felkéréseket fotózásra is... Most ez baj vagy mi??? Van egy barátnőm aki 45 kg 162 cm és ő sem tűnik soványnak, nagyon is csinos...
Én szerencsére nem diétáztam soha, egyszerüen ilyen a testalkatom, de igy érzem jól magam, és sztem én le akarnék fogyni 62 kilósan, és légyszi most ne essetek nekem, mert ez az én véleményem!!!!
helyesen: sok???? :-o
amúgy csontozat kérdése az egész
21:47
te 157cm 57 kilóval gebe voltál????
21:47
te tuti csak hülyülsz!!! Már bocs, de a bátyám
170 cm és 60 kg és ő sem nevezhető gebének... PEdig férfi is, és magasabb is 10 cmrel.. Te 157 cm és 57 kg voltál és gebének érezted magad??? Valami nagyon csaló tükör lehet nálatok!!!!
nehari, amugy egyáltalán nem sértésképpen irom...
Én 50 kgosan 28-32-es ruhát hordok és nem vagyok anorexiás!!!! Sőt van fenekem is, mellem is 80-85.. A
legtöbb nő örülne ha 34-es ruhát hordana...Sztem nagyon nagy téveszmébe voltál, hogy te gebe vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!