Túlsúlyosnak érzem magam, külsőre nem gondolnák mert a magasságom elnyeli a súlyom, de fogyni szeretnék. LELKILEG NEM MEGY! MIT TEGYEK? Voltatok már hasonló helyzetben?
a helyzet az,hogy 180 cm vagyok és 92 kg:S
és nagyon soknak érzem magamon. A külsőmön hálisten valóban nem látszik,hogy \\\\\\\'kövér\\\\\\\' lennék,de ruha nélkül már látom melyek azok a testrészek amiből SOKAT kellene faragnom.Nem érzem magam kövérnek,de viszont ducinak,és engem ez nagyon zavar,bár a páromat nem.Mit tehetnék?Egyszerűen nem tudom elhatározni a végérvényes fogyókurázást,tornázást,mindíg akad számomra valami kifogás. (fáradt vagyok,jajj csak ma ne tornázzak,jajj ezt megeszem most az egyszer stb.)
KÉRLEK SEGÍTSETEK..
17/L
Szia!
17 éves vagy és 92 kg? Igen, mindenképpen fogynod kellene szerintem úgy 65-70kg-ra. Jól érzed. Elkezdeni mingíg nehéz, de ha egyszer rászánod magad és elindulnak lefelé a kilók már sokkal könnyebb lesz!
köszi,igen így van,tudom hogy fogynom kell..
de nem tudom hosszabb ideig csinálni,meg aztán elég kapkodós életet élek,és fellépéseim is vannak,énekelek ..és hát elég rossz érzés így kiállni a színpadra,de arra lennék kíváncsi volt-e már más is így, hogy NAGYON NEHEZEN AKART MENNI A FOGYÁS ÉS A FOGYÓZÁS ELKEZDÉSE,és hogyan vették rá magukat,hogyan csinálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!