Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Túlsúlyosnak milyen frizurát...

Túlsúlyosnak milyen frizurát ajánlotok?

Figyelt kérdés

15 éves. 165/77kg. Tudom elég sok. És szerintem számít, hogy milyen a hajad.

Csak normális válaszokat légyszíves.

Vasaljam? Vagy valami ilyesmi.

Előre is köszönöm!

2011. máj. 30. 19:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
hát nem a seggmérettől függ hanem arcformától, bőrszíntől, stílustól
2011. máj. 30. 19:44
 2/12 anonim ***** válasza:

Nézz molettebb modell képeket és onnan meríts ötletet.

Persze az arcformádhoz menjen a haj, mert ha nem akkor az összhatás romlik.!

Remélem segítettem!

2011. máj. 30. 19:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha hosszú a hajad, az jó, mert optikailag vékonyítja az arcot. A vasalással meg csak tönkretennéd. Legyél igényes, mosd rendszeresen, használj balzsamot, próbáld meg beszárítgatni. Néha fond be, néha fogd fel, néha tűzz el egy-egy tincset ide-oda, de feleslegesen ne tedd tönkre a hajad. :)
2011. máj. 30. 19:49
 4/12 anonim ***** válasza:
Hosszú egyenes
2011. máj. 30. 20:04
 5/12 anonim ***** válasza:

Semmiképpen ne válassz semmilyen kis terjedelmű, vagy lelapuló frizurát, mert attól csak kisebbnek tűnik a fejed és hozzá képest a tested nagyobbnak,

Pl most milyen hosszú hajad van és eredetileg milyen (egyenes, hullámos, göndör)?

De pl általában a ducib lányoknak kerekded az arcuk is, így pl a feltupírozott konytok...stb az is nagyon jól állhat. Az angol lányok pl akik köztudottan általában nem nádszál alkatúak, mind nagy feltupírozott hajakat hordanak.

2011. máj. 30. 20:08
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönömm az eddigi válaszokat.. :)

Fúi vagyok! :)

3cm átlag hosszúságú középen.

Oldalt kb 1, és mindenhol egyenes.

2011. máj. 30. 20:17
 7/12 anonim ***** válasza:
inkább hosszú legyen mint rövid, de ne legyen dús frufru, mert az szélesít. És ne legyen túl rövid hajad (pl. tüsi) mert az eltörpül egy nagy termetű emberen és nevetségessé válik (pl. Falusi Mariann ) Az se néz ki jól, ha valakinek kerek arca van, nincs frufuja és az összes haját szorosan hátracsomózza.
2011. máj. 30. 21:16
 8/12 anonim ***** válasza:
egy 3cm-es hajból azért sokmindent nem lehet kihozni. Szerintem növezd kicsit meg, esetleg felül állítsd fel, ilyenek...
2011. máj. 30. 23:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Lehet szemétségnek hangzik, de ha én 15 évesen 77 kiló lettem volna, a hajam lett volna az utolsó, ami zavar. Inkább próbálj meg sportolni, attól nyúlhatsz is, a 165 centi sem valami sok. Szóval ne haragudj, hogy ezt az arcodba vágtam, de nem kellene több, csak 10 kilót lefogyni. De hogy válaszoljak is, rövid hajat válassz. Én a hely a helyedbe megkockáztatnék egy 3 milis hajat.
2011. máj. 31. 22:40
 10/12 Levander ***** válasza:

Szerintem pedig kérdezd meg a fodrászt, mert a többiek tanácsa lövöldözés a nagy semmibe kép nélkül. :)

A fodrász meg fogja mondani, szerinte mi állna jól neked, ami ráadásul a korodnak megfelelő.

2011. jún. 1. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!