Miért nem érzem magam túlsúlyosnak?
15/L vagyok az alábbi arányokkal : 160 cm , 62 kg
Mostmár az igaz, hogy külsőleg nem vagyok fotomodel alkat és egy kicsit " sűrűbb " vagyok, mint a többi lány, de én nem érzem magam túlsúlyosnak...vagyis birom a mozgást és nem érzem magam betegnek
Fél évig próbáltam diétáztatni magam, de pff....utálom !
Most visszatértem a normális étkezésre ( vagyis azt eszem amit megkivánok ) és újra egészségesen érzem magam, de eddig őszintén szólva betegeskedtem a sok diéta mellett
Komoly gondom van, hogy ennyire nem érzem magam túlsúlyban ? Vagy ez mitől van ?
istenem, ilyen is ritkán van, hogy valaki normális :)
azért nem érzed magad túlsúlyosnak, mert nem vagy ...mondjuk jönnek mindjárt páran, hogy 50 kgnak kéne lenned, de ez nem igaz, ne hagyd magad...de a sportolást mindenképpen javaslom, jót tesz a csontjaidnak és az egészségednek :)
Hát igen, a sportot imádom
Ezért is nem értem, hogy miért lennék túlsúlyos, nem mintha külsőleg vékony volnék, csak valahogy belül nem érzem magam olyan kövérnek ......
Nem koplaltam, de nem szeretem, hogy más mondja meg, hogy mit és mikor egyek
Szerintem hogyha én éhes vagyok egy adott pillanatban akkor az nem ok nélkül van és ha például este nem kivánom a grillezett húst az se ok nélkül van
Tehát ezért nem éreztem jól magam a diétán
Kb 5 kiló felesleg van maximum rajtad,ez nem túlsúly. Ha valaki annyira izmos,hogy 160 centihez 62 kiló,akkor nemhiszem hogy "sűrűbb"nek nevezné magát:)
Igazából az lenne a legtisztább,ha rkanál fel képet a testedről,mert igy tényleg nehéz megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!