Hogy fogyhatnék le GYORSAN?
Figyelt kérdés
4-5 kg-ról lenne szó. Tudom, hogy nem egészséges nem is pártolom de fontos!
(Vizsgaidőszakban eléggé felszedtem az idegeskedés miatt és koszorúslány leszek egy esküvőn)
Mennyit egyek egy nap (max mennyi kalória)
Mit mozogjak és mennyit? Vagy a csak koplalás is elég lesz?
Köszönöm annak aki válaszol!
23L
2010. jún. 7. 15:16
11/11 anonim válasza:
Nem tudom mit csinalj ennyi ido alatt sztm ezt...Csak zolsdeget egyel meg gyumolcsot..Meg ebedre engedj meg magadnak csirkemellet...rengeteg viz amennyi csak beled fer...es 2.30 torna...Nekem ezzel sikerult lefogynom gyorsan 1 het alatt...De utana a tripplajat hiztam vissza...4-5kg-ert ne csinalj magadbol tehent..a koplalassal csak azt ered el hogy hizol mint az alat es hiaba a torna utana meg a dieta eso utan koponyeg ...hizol hizol hizol...szar ugy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!