Hogyan fogyjak le 20 kilogrammot? 26\l
Bár nem teljesen lehetetlen a dolog, ez jó eséllyel pokolian nehéz lenne, megviselne, még egy komoly stresszforrás, ami általában a menyasszonyoknak kicsit sem hiányzik... Jól akarsz kinézni, nem kimerült, kikészülten. Valamennyit fogysz, jó az. Igenis érdekeljen, hogy egészségesen fogysz-e.
Egyébként rengeteg menyasszony sokkal kövérebb, mint te, de tényleg sokkal s ők is tudnak ragyogni s őket is szerelmes szemmel nézik a vőlegények. Sokszor már egészségtelen az a szint s nekem nem is annyira esztétikus, de ha te fogysz valamicskét, akkor teljesen normális alakod lesz, most mi váéltozna, ha hű de vékony lennél? Kb. senkit nem érdekelne a dolog.
Nem tudom, neked mi jönne be. Én mozognék mindenfélét és brutálisan megvágnám a szénhidrátot, viszont ez én vagyok, neked lehet, hogy jobb lenne más étrend, mint ami nekem hatékony.
Június 24 az majdnem 5 hónap. Simán sikerülhet.
Nekem június 3-ra kellene leadnom 24kg-ot, ami nem tudom, hogy sikerül-e, de igyekszem mindent megtenni.
Én először is elhagytam mindenféle édességet, lisztes-cukros ételt, üdítőket. Napi 800kcal-t eszem, tudom, hogy kevés, de másképp nem megy.
Amiket fogyasztok: hal/csirke/pulykahús, tojás(fehérje), zsírszegény túró, kefir, zöldségek(kivéve hüvelyesek), alma, narancs, citrom, dió.
Heti 3x biciklizek 2 órát és heti 3x elliptikus trainerezek 1 órát.
Letöltöttem egy appot telefonomra, az a neve: lose weight in 30 days(30 napos fogyókúra). Ezt mindennap megcsinálom, napi edzések vannak, kb 10percesek, nem nehéz, de mégis ott van, hogy megcsináltad, ma is tettél vmit a sikeredért. (Videóra nekem könnyebb amúgy is rávennem magam vmiért.)
Van hozzá étrend is mindennapra, külön sima meg vega.
Sok sikert!!
" Napi 800kcal-t eszem, tudom, hogy kevés, de másképp nem megy. "
Kedves utolsó. Te koplalsz. Mivel sokáig nem leszel képes napi 800 kcal enni, mert egészséged rámegy, így amint újra többet eszek, hízni fogsz. Hülyeséget azért ne reklámozzuk már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!