Hogyan fogyjak le nyár végéig minimum 5-10 kilogrammot?
1 nap 5-6x keveset
reggelire: tojást vagy müzlit tejjel esetleg joghurttal
tízórai: gyümi, vagy joghurt
ebédre: sovány hús esetleg rizs vagy sali
uzsi: gyümi, joghurt, sali
vacsi: sovány túró, sovány hús, sali
(a vessző nm azt jelenti hogy mindet, hanem hogy vagy egyiket vagy másikat csak a mihez tartást végett)
csak vizet v cukormentes teát igyál napi 3-4 litert 1 hét alatt látni fogod a változást ;) hajrá
Sokan mondják ezt a napi sokszor keveset, elhiszem, van, akinek használ, de épp annyian vannak, akiknek nem, köztük ez nekem ez se jött be.
Ami bejött: napi 2 rendes adag normál kaja (délben, meg este 6-kor). Nem kell, hogy fogyis legyen, de a kalóriára azért ügyelni kell, éhen ne maradj, de nem kell annyit enni, hogy utána meg se tudj mozdulni. Én ugyanúgy megettem a hurkát, palacsintát - mértékkel persze -, meg utána zöldségekre fogtam magam pár napig, de megérte :)
Reggel kávé (ha nem kávézol, kakaó, esetleg egy joghurt, kefir, ilyesmi), este hat után meg csak folyadék.
A fogyásban talán annak is szerepe volt, h 2 napra előre megfőztem, és nem volt más kaja, így lett zöldségnapom, húsnapom, fehérjenapom, főzeléknapom, mert általában egyfélét csinálok, de nem szándékosan.
Kristálygomba limonádéból napi 7 dl-t ittam (anyagcserét javítja), és pár hét után már volt látható eredmény.
de épp nyáron akartam mivel iskola mellett nem volt időm konditerembe járni -.- csak az a baj hogy nem eszek sokat egy nap de így is kövér vagyok :S
naponta eszek reggelire 1 zsemlét/2 szelet rozs/barnakenyeret, ebédre levest+kevés húst kizst valamit, meg általába vacsorára is szendvicset vagy pirítóst vagy valami könnyebbet és általában nap közben nem is eszek :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!