Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma van az utolsó csalónapom....

Ma van az utolsó csalónapom. Mit egyek ma?

Figyelt kérdés

Holnaptól szigorú diétába fogok, de előtte szeretném kiélvezni az utolsó napomat. Mit készítsek mára? Ti mit (t)ennétek a helyeben?

Illetve más kérsés, vki, aki szintén holnaptól ad új esélyt magának a szenn, jobb, egészségesebb életre? :)

2018. jan. 31. 10:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Akkor ma még akár mit ehetsz.én mondjuk fokozatosan tértem át,mert úgy kevésbé éreztem éhséget.én ma kezdtem el szigorúan.tegnap viszont már szintén csak kb 3-400kcal-val ettem többet.

sok sikert!

2018. jan. 31. 10:52
 2/13 anonim ***** válasza:

Mikor én elhatároztam magam még volt otthon egy fél pizzám és 6 db lidl négercsók.

Betoltam. Másnap eléggé rosszul voltam a sok kajától.

3-4 nap átmeneti időszak következett, amikor folyamarosan csökkentettem a ch bevitelt és átállítottam az étkezésem.

Azóta tartom.

2018. jan. 31. 10:56
 3/13 A kérdező kommentje:

Rántott sajt, rántott hagymakarika hasábburival lesz az ebéd, vacsora bolognai.

Most csináltam egy mikrós sütit, meg ettem egy nutellás zsemit:D

Ötletek?

2018. jan. 31. 11:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
lol szerintem ez bőven elég lesz!azért nem kell halálra enni magad.szerintem minél többet eszel,annál nehezebb lesz az első nap.inkább próbálj sok fehérjét is bevinni,ne csak üres kalóriákat!
2018. jan. 31. 11:15
 5/13 A kérdező kommentje:
Ennél sokkal többet szoktam enni(nem véletlenül vagyok dagadt...).
2018. jan. 31. 11:26
 6/13 anonim ***** válasza:
mennyire dagadt?
2018. jan. 31. 11:49
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha holnaptól diétázol, akkor ma se egyél összevissza. Holnap fájó gypmorral fogsz szédelegni és holnaputánra tolni a dolgot. Aki komolyan elhatározza magát, hogy megszabadul a függőségétől, az abban a percben kezdi, nem egy előre meghatározott időpontban. Te hinnél annak a kábszisnak, aki közli, hogy a hétvégét még végigdrogozza, de hétfőtől isten bizony leteszi?
2018. jan. 31. 11:54
 8/13 anonim ***** válasza:
Én egy családi születésnap utánra időzítettem a diétát, volt még itthon egy fél torta:), persze, nem egyedül tüntettem el - nem fájt a gyomrom:)
2018. jan. 31. 12:12
 9/13 anonim ***** válasza:

Jó, hát a betegre evés átsegíthet az első napon (amikor ételre se tudsz nézni), de azért ne ez legyen a cél. De hiszek neked, hogy tudsz sokat enni (bár én is tudok, de ha ilyen hozzáállással repülök rá dolgokra, annak nincs annyira jó vége. nagy bajom nem lesz, de kicsi se legyen).

Én ennék valamit, amit szeretek, rég ettem, ideje már a hedonista énem szerint. Ez kétélű dolog, mert én ilyenekkel simán el tudok kezdeni hosszas krumpli-, palacsinta- és pogácsakorszakokat :). De ha eddig is ettél mindenfélét, akkor igazából erre nincs is szükséged. Egyél, amit épp kedved van, normális mennyiségben.

S nagy-nagy elszántság ébredjen benned, ami kitart addig, amíg valamelyest megszokod a diétát s már nem elég egy pici lökés ahhoz, hogy megszegd.

Én nem holnap szigorítok, hanem ma. Már egy ideje szolid kalóriadeficitben eszem s többet mozgok, de tudok én jobbat is. A mai nap az abszolút fegyelmezettség jegyében telik el a terv alapján, csak tojást eszem, elegem van már, kell egy nagyon kalóriaszegény nap. Holnaptól pedig normálisan, visszafogottan étkezem, de szeretnék (legfeljebb) kétnaponta édességet enni. Elvileg képes vagyok rá.

Ja, azt ajánlom, hogy élvezd ki a fogyásod napjait is, sokunknak máshogy nem is menne. Én a mai ebédem elébe is nagy lelkesedéssel nézek. Nem az fontos, mit nem ehetsz, hanem hogy mit igen (persze az legyen neked szimpatikus étel, én se kezdek csirkemell+rizs+brokkoli diétába :D).

2018. jan. 31. 13:06
 10/13 anonim ***** válasza:
Én ha tehetném, rohannék a Mekibe dupla karamellás Mc'Freezt venni. Két adagot. :)
2018. jan. 31. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!