Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az ideális súlyodhoz szükséges...

Az ideális súlyodhoz szükséges utolsó 10 kilót hogyan adtad le?

Figyelt kérdés

szeretném olvasni (hallani) a sikertörténeted! :)

kérlek írj életkort és hogy mióta, mennyi súlyfelesleget cipeltél! hány centi vagy, és mi az álomsúly, hogy mi volt a maximum (és hogy hogy érkeztél oda) ...

köszönöm szépen :)

2017. aug. 20. 00:14
 1/6 anonim válasza:
100%
Nekem még nincs. De holnap fog kezdődni.
2017. aug. 20. 03:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

nem az utolsó tíz kiló, hanem az utolsó egy kiló volt a legnehezebb...a tizenötből.

egyszerűen türelmetlen voltam. de szépen lement három hét alatt.

a még nehezebb, szinte horror, tartani azt a nehezen beállított ideális súlyom.

na ez az egy év, és a többi a nagyon nehéz.

szerencsére van rutinom.

2017. aug. 20. 07:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Januárban kezdtem el, akkor a 160 centimhez 90 kiló voltam. Az elején kalóriát számoltam, és nagyon figyeltem a maktókat. Picit akkoriban még "büntetésnek" fogtam fel, hogy amíg a barátaim azt esznek, amit szeretnének, nekem nem fér bele minden, amit megkívánok. Nyilván tartottam csalónapokat, de azért csak ennék sokmindent, amiről tudom hogy nem jó. Most -19 kilónál járok, tehát 71 kiló vagyok. A 65 kiló a mostani cél, utána látom, hogy fogyok e tovább vagy csak formásodok. Nyilván persze végig sportoltam eddig is, de a bőröm néhány területen, pl a kezemen így is megsínylette. Szerencsére ma már kalória és makro számolgatása nélkül is megy, hiszen már betudom lőni, miből mennyit lehet, és lényegében életmódot váltottam. Természetesen most is van olyan, hogy elmegyek a barátaimmal pizzázni vagy hasonló, de úgy gondolom ezt néha megérdemlem, és nem is kell az ilyeneket teljesen kizárni. 17/L
2017. aug. 20. 07:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Én 101-ről fogytam 70-re.4 hónapig alig 5 kg ment le, aztán 3 hét alatt szinte "leolvadt" rólam a többi. Rengeteg edzés, diéta, de meglett az eredménye. Büszke vagyok magamra!
2017. aug. 20. 08:03
 5/6 anonim ***** válasza:

4-es...tehát ha jól veszem ki, öt hónap alatt 31 kiló?

az lehetetlen. azt a szervezet megsínyli, büntetni fog erős visszahízással. Legalább ötvenet fogsz felszedni újévig.

2017. aug. 20. 10:08
 6/6 A kérdező kommentje:

mind nagyon ügyesek vagytok, öröm olvasni! :)

dejó látni, hogy aki akar, az tud is! :)

köszönöm :)

2017. aug. 23. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!