Hogyan fogyokurazzam ha mindenfele rosttartalmu elelmiszerre es tejtermekre allergias vagyok?
rostban gazdag zoldsegektol, gyumolcsoktol felpuffadok pl. salata, alma, brokkoli stb.
tejtermekektol amiket szoktak ajanlani az alacsony zsirtartalom miatt pl. joghurt, csirkemell szinten felpuffaszt
amitol nincs hasfajasom, gorcsom az magas szenhidrattartalmu keszetel pl. kifli, gnocci, fott krumpli, teszta
"akkor rengeteg tejtermeket es rostban gazdag etelt ettem, szinte kivetel nelkul csak azt
szerintem azert alakult ki ez az intoleracia"
Ettöl semmi esetre sem alakulhat ki bármilyen intolerancia, mert az embernek ez a természetes tápláléka, és intolerancia meg nem kialakul, hanem kezdettöl van, és legfeljebb erösödik.
Ha korábban ezzel nem volt bajod, akkor menj orvoshoz, és kerestesd meg az okot.
Olyan nincs, hogy rostos étrendtől kialakul a rost iránti intolerancia, a tejtől pedig pont az szokik el, aki nem issza (persze laktózérzéklenység bármikor kialakulhat, de semmiképpen nem azért, mert fogyasztja az ember).
Viszont ha nem azért van, mert eddig nem etted őket, akkor passz, vizsgáltasd ki magad, ezt így nem fogjuk távdiagnosztizálni még akkor sem, ha lenne köztünk szakember.
Ez a legrosszabb felfogás, ne szórakozz az egészségeddel!
Inkább derüljön ki bármi, hogy időben tudj rajta változtatni.
Ha van valami problémád az valószínűleg valamilyen hormonális, bélrendszeri probléma... sok minden lehet nem akarok találgatni.
Lehet irritábilis bél szindróma de az is lehet,hogy semmi bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!