Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyókúrázzam ha 20...

Hogyan fogyókúrázzam ha 20 éves lány vagyok, kb.163 cm és 65 kg?

Figyelt kérdés
Magamhoz képest nagyon elvagyok hízva (59 kg szoktam lenni). 55-58 kg-ra szeretnék lefogyni. Gondolom nem mindegy, hogy 50 vagy 20 éves vagyok, meg hogy mennyiből mennyit akarok fogyni. Valami konkrét fogyókúrára lennék kiváncsi, esetleg ha valaki hasonló korosztályú vagy súlyú, neki hogy sikerült lefogynia? Ha linkelnétek azt is megköszönném!
2008. dec. 28. 22:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Erre a par kilora ha elkezdesz sportolni, az eleg lesz.

(Tigi)

2008. dec. 28. 23:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Valamint egyél többször, és egyszerre kevesebbet. Mindig kis mennyiséget egyél egyszerre, és este 6 után már semmit. + sport. Ennyi elég lesz. Sok sikert hozzá :)
2008. dec. 29. 00:09
 3/6 anonim válasza:
100%

Csatlakozom az elöttem szólókhoz. Erre a pár kilóra nem kell drasztikus fogyókúrába fogni. Ne egyél édességet, kevesebb kenyeret, tésztát és sport!

Még egy: az este 6 utáni elmélet megdőlni látszik, és most már kezd elterjedni, hogy az a lényeg, hogy lefekvés elött két órával már nem szabad enni. Azért volt 6 óra a "régi" elmélet, mert régebben amikor nem volt áram akkor már este 8-kor mentek aludni az eberek.

Nem mondom, hogy igaz, de azt sem, hogy nem. :-) Szerintem lehet benne valami. :)

2008. dec. 29. 06:36
 4/6 anonim válasza:

Szia,

Akik vekonyabb testalkatuak sokkal nehezebb lefogyniuk "par" kilot, mint akik tulsulyosok.

Nekem egyszer kellett 5 kilot fogynom, es eleg nehezen ment.

(En amugy VEGUL az Atkins dietat csinaltam de csak 2 hetig:), es utanna lealtam a kenyerrol, es tesztarol honapokra, es teljesen jol ereztem magam, megtartottam a sulyom, es ettem mindent ezt kiveve :)Ja, es persze elkezdtem futni, nekem ez valt be, igy kb. 1 honap alatt el fogod erni amit szeretnel, es meg jo formaban is leszel.

x

2008. dec. 29. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Sztem igaz az, hogy este 5-6 után nem szabad enni, és úgy tudom nem ahhoz van köze, hogy mikor fekszik le az ember aludni, hanem akkorra lelassulnak az emésztési folyamatok és ezért lehet akkor hízni.

Amúgy én is pont így vagyok ahogy Te, én 21 éves vagyok, 164 cm és 63 kg. Én is mindig 55-56 voltam, csak most valahogy híztam az elmúlt 1 évben. Én is most kezdek el fogyózni, meg tornázni, valami tornázós dvd-re, plusz kevesebet fogok enni és több zöldséget és 6-7 után már semmit. Remélem mindenkettőnknek összejön!:)

2009. jan. 1. 23:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Szióka! Nem kell ehhez a pár kilóhoz senkit felfogadni, ez egyedül is megy!! Én most a Norbi kick box aerobik dvd-jére tornázom (első rész) és már 3 kilót fogytam, pedig nem is koplalok, sőt csokit is eszek meg sütit meg mindent.Egy edzés 1000 kalóriás. Annyi a trükköm, hogy kiszedek annyi ételt a tányéromba amennyit eze előtt ettem és a negyedét mindig rajta hagyom. Valamint este már nem nagyon szoktam enni. És a lényeg a sok folyadék valamint a napi 5x-i étkezés! (én még csak 2 és fél hete csinálom de már most látszik az eredmény) Nagyon hatásos próbáld ki. amúgy én is 65 kg voltam és most 62 vagyok és 164 cm.

L/22

2009. júl. 13. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!