Havi 6kg fogyás? 24kilótól kell megszabadulnom május végére! Lehetséges?
Leginkább tapasztalatok érdekelnének, hogy aki ilyesmi helyzetben volt, az mit tett?
Előre is köszönöm!
9: Nem hiszem el.
Én is tanultam és dolgoztam is egyszerre. Nem is sportoltam. Ez nem ok a hízásra. Ahhoz zabálni kell. Főleg, ha 24 kiló pluszhoz. Ahhoz konkrétan egész nap enned kellett volna.
Jéééézusom! Ez abszurd! 24 kg 4 hónap alatt?! Nem azért híztál mert dolgoztál és tanultál, hanem éjjel nappal zabáltál... Ne haragudj, de ezt magadnak se hidd el. Én is tanulok és dolgozok, mégse hízok meg plusz 24 kg-ot, pedig heti 1x jutok el tornázni. Oda figyelek az étkezésemre. 70% kaja, 30% mozgás. Szóval ha odafigyelsz, h mit eszel, akkor lehetetlen, h ennyit hízz. Szóval a válasz, h éjjel nappal ettél. Viszont nem vág egybe, h ennyire "elfoglalt" lettél volna, mert dugig enni volt időd. Még annyi, h hízni még mindig könnyebb, mint fogyni... Attól, h felment 4 hónap alatt, nem biztos, h le is megy ugyanannyi idő alatt...
Na most a szidás után. Éheztetni fogod magad, izomból fogsz veszteni és nem zsírból! Ez nagyon fontos! Úgyhogy ezt gondold újra! Mert max a mentő fog elvinni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!