Hogy tudnék ezen változtatni? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok!Én egy 20 éves lány vagyok, és az a problémám, hogy kb.170cm-es magasságomhoz 82 kg vagyok.Tudom,hogy ez nem jó és szeretnék rajta változtatni.Milyen fogyókúrával tudnék lefogyni úgy,hogy ne is jöjjenek vissza rám a kilók?Tudom, hogy egy fogyókúra mozgás nélkül mit sem ér, azonban csípőficamos vagyok ezért sajnos sportolni nem tudok.Már egy kis sétától is teljesen kivagyok.Azonban gyógytornára rendszeresen járok, ez viszont a kilók szempontjából nem sokat segít.Kérlek adjatok ötleteket!2010. jún. 6. 15:45
11/13 anonim válasza:
szia! én iszonyúan édesszájú vagyok, aminek meg is lett az eredménye: a 175 centimhez 78 kg voltam, piszkos szarul éreztem magam. Viszont jelenleg csoki meg egyéb helyett már csakis gyümölcsjoghurtot/házi gyümölcstúrót fogyasztok (mocskosul finom, bármilyen gyümölcs összetörve túróval keverve + egy kis méz), igaz, sportolok is, de most 62 kg vagyok:):)
12/13 A kérdező kommentje:
Kedves előző gratulálok neked!Mennyi idő alatt sikerült lefogynod?
2010. jún. 12. 13:14
13/13 anonim válasza:
Szia! 22:28 vagyok!
Összesen kb egy év alatt, de ebben voltak megszakítások... Komolyabban csak másfél-két hónapja csinálom:) Előtte is lement mondjuk kb 6-8 kiló, de a többi ennek a rövid időszaknak az eredménye. És még most is tart a fogyás, nem éhezem, fitt vagyok (pl. 2 órával kisebb az alvásigényem, ez nekem nagyon sokat számít).
Nagyon sok sikert, és tényleg a legfogntosabb, hogy a neked megfelelő diétát találd meg, de ha nem vagy rájuk allergiás, én akkor a tejfehérjék fokozott bevitelét tényleg nagyon javaslom joghurt és kefír formájában elsősorban! Az anyagcserédnek nagyon tuti lesz, ebben biztos lehetsz, ártani nem fogsz vele magadnak! És főleg úgy, hogy nem tudsz sportolni, gondolom nem pörög kellően az anyagcseréd.... hátha így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!