Hogy tudnék ezen változtatni? (bővebben lent)
Nasikat, fehér lisztes, fehér cukros kajákat felejtsd el... cukros üditőket felejtsd el. Lefekvés előtt 2 és fél-3 órával ne egyél. Reggelire teljeskiőrlésű pékárut ehetsz, ebédre sovány húsokat (hal, csirke, pulyka) és mellé köretként próbálj zöldséget (salátát), esetleg néha barnarizst vagy főtt krumplit. Tésztát nem ajánlom.
2010. jún. 6. 16:02
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ! Ha mégis nassolnék valamit(sajnos gyakran előfordul) mit ajánlasz? Ezekkel az elvekkel milyen hamar lesz erdemény?
Szia!
Nem az első válaszoló vagyok, de azért írok. Ha nassolhatnékod van, rágcsálj el pár darab Korpovit kekszet. Abban nincs cukor. Egy kekszben 16 kcal van. Vagy egyél gyümölcsöt, de ne! aszaltat. Rágcsálhatsz időnként sótlan magvakat is. Diót, mogyorót. Bár ezekből a magas kalóriatartalmuk miatt egy nap maximum 10-15 szemet egyél.
Néha megengedhetsz magadnak egy Norbi Update 1-es pudingot is. Kb. 100 kcal van egy pohárban. Ilyenkor nyáron pedig mikor jó idő van és szezonját éli a fagyi meg jégkrém, ehetsz Béres Alexandrás Túró ice light-ot. Nagyon fini és nincs benne cukor, egy darabban kb. 60 kcal van.
Ezekből nyugodtan válogathatsz. :)
Egyébként felsőtestre szerintem tudnál súlyzós gyakorlatokat végezni. Van jó néhány gyakorlat, amit ülve is meg lehet csinálni. Ez is több azért mint a semmi. :)
Sok sikert a fogyókúrádhoz!
2010. jún. 6. 16:28
4/13 A kérdező kommentje:
Én voltam az első. Köszi második, hogy leírtad, ugyanezeket ajánlottam volna. Béres Alexandrás Túró ice lightot hol lehet kapni amúgy? És a diétás (cukor nélküli) fagyit súlytartóknak lehet enni, hány kalória van benne?
2010. jún. 6. 16:56
Vagy natúr joghurtba belekeversz egy adag fehérjeport. Tökéletes édesség.
2010. jún. 6. 19:33
7/13 A kérdező kommentje:
Például milyen fehérjeport?
8/13 anonim válasza:
Nassolás helyett igyál meg egy pohár vizet és nem kívánsz semmit.
2010. jún. 6. 19:47
Túró ice lightot én eddig két helyen láttam, Tescoban és Coopban. De gondolom más boltban is lehet kapni. Egyéb cukormentes fagyikról nincs információm, de gondolom nem lehet bennük olyan sok kalória, hogy egyszer-egyszer ne engedhetné meg magának az ember. :)
2010. jún. 7. 06:26
2010. jún. 7. 06:39
Kapcsolódó kérdések: