Hogy tudnék ezen változtatni? (többi lent)
Figyelt kérdés
170cm és 59kg vagyok. arányok comb:53cm, Csípő:90, derék:70cm már elég régóta napi max. 2almán és a reggeli kakaómon kávémon kívűl más nem igen szoktam enni. Tudod,h ez így nagyon nem jó,de sajnos amíg kövérnek látom magam addig nem tudok változtatni a dolgokon. Nem lehurrogásra és jópofizásra van szükségem,hanem ha valaki járt már hasonló cipőben és kilábalt belőle leírhatná hogyan csinálta. (nem tini vagyok,és túl vagyok egy szülésen elötte meg sajnos anorexiás voltam) előre is köszönöm2011. márc. 7. 13:32
1/5 anonim válasza:
Szerintem felesleges azt írnom hogy 170 cm és 59 kiló az teljesen jó arány, és felesleges fogynod, mert úgysem hinnéd el. Már voltál anorexiás, megint hajlasz afelé. Ha annyira képes voltál hogy felismerted ezt és írtál ide, akkor fordulj szakemberhez minél előbb! Almával meg kávéval semmi hasznosat nem adsz a szervezetednek.
2/5 anonim válasza:
én is 170 cm vagyok és 59 kiló 16 éves lány. bár én elég izmos vagyok, de kövérnek látom magam. persze tudom hogy egyáltalán nem vagyok az de amikor fehérneműben vagyok akkor látom a combomon meg a hasamon a hájacskát szeptember óta próbálok lefogyni de nem megy... volt már hogy egy hétig reggel ettem egy zsemlét meg ebédre és ennyi ( akkor 58ról 56 ra fogytam 5nap alatt de rögtön visszajött ahogy 7végén normális kaját ettem... ) mostanra már 59-60 kiló vagyok és 54 szeretnék lenni... én normálisan eszem mindent csak nem nasizok. reggel egy szendvics aztán utánna egy joghurt vagy gyümölcs utánna ebéd ami itthon van és utánna még max egy joghurt..és járok heti 2-szer 3szor konditerembe... ennyi nekem csak az a lényeg hogy nyárig leadjam azt a 6 kiló felesleget. ennyi az én történetem. viszont neked azt ajánlom hogy ezt nagyon gyorsan fejezd be... járj tornázni izmosodj ésnormálisan egyél MINDENT!!!! mert a szervezetnek mindenre szüksége van !!! amugy egy kérdés.. amikor anorexiás vtál hogy bírtad ki kaja nélkül? enm vtál éhes?
3/5 anonim válasza:
Ha keveset eszel a tested elkezd raktározni, és így sose fogsz fogyni vagy csak nagyon lassan. Nem szabad a testedtől elvenni a napi normát, ami nőknél olyan 1500-1800 kaloria, de ez persze nagyon sok mindentől függ. Egy 170centis nőnek átlagban 54-69 kg között kell, hogy legyen a súlya. Ha fogyni akarsz akkor nincs más dolgod minthogy sportolj. A 2 almában, kakaóban és kávéban van és nem is kevés cukor. Amivel semmit nem tud kezdeni a tested, csak elraktározza. Se a szénhidrátot, se a zsírt, se az egyig legfontosabbat a FEHÉRJÉT nem szabad elvenni a testtől. Reggelire egyél meg egy szelet kenyeret vajjal és vékony sonkával vagy tojást, és ha már rászoktál akkor kevéske kávét(úgyse ettől fogsz felpörögni), tízóraira megeheted az almát, ebédre egyél rizset+fehér húst, gondolok itt csirkemell, marhahús..., ha vacsiig megéheznél akkor megeheted a másik almát vagy megihatod a kakaót, vacsira meg ehetsz nagyon kevés tésztafélét(ettől jól tudsz aludni, de a sok hizlal) vagy valamilyen saláta, gondolok itt zöldség, gyümölcs, akár csirkesalátára vagy ha szereted a halat, akkor azt is ehetsz. Halak közül a lazacot ajánlom. Ha ráveszed magad a sportra, akkor növelheted az adagokat. Ha nem viszel semmit túlzásba, akkor csak ha ilyen stílusú kajákat eszel, mint amiket felsoroltam, akkor fogyni fogsz. Sporttal persze felgyorsíthatod és még a szervezeted is megfogja hálálni. Remélem tudtam segíteni.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Kedves utolsó,amikor anorexiás voltam egyáltalán nem voltam éhes,napi 1 sporszeleten éltem és rengeteget ittam és mozogtam,azt mondta a doki azért nem haltam meg mert a csokiba volt annyi kalória,h életben tartott:( szívesen főztem itthon a családnak de soha nem fordult meg a fejebe,h egyek mert nem kívántam.
2011. márc. 7. 14:51
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2011. márc. 7. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!