Ezen lehet változtatni? Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Nos, 16 éves lány vagyok. 171 cm vagyok és 72 kg, tehát elég dagi vagyok. A nagyobb baj az, hogy inkább csak a hasamon látszik meg.Oldalról a hasam nagyobb mint a hátsóm, abszolút nem nőies. Eldöntöttem hogy lefogod adni a fölös kilóimat. Ha ez sikerül, hogy fogok kinézni? Seggem egyáltalán nem lesz? Attól félek, hogy ha vékony leszek teljesen elfog tűnni, és lapos lesz. Ki mit tenne?2010. júl. 31. 19:02
1/6 anonim válasza:
Velem az volt, hogy leadtam 27 kilót, elég gyorsan. És a fenekem arányaimhoz képest is kicsi volt (amúgy méret szerint nagy). Magamhoz képest nézve.. A hasammal volt (és még van is) a fő bajom. Ott és a fenekemen is megnyúlt a bőr, egy idő után személyi edzőt kerestem, ő mondta, hogy olyan feszes kerek fenekem lesz, hogy csak na. Csak fel kell tölteni izommal, és lógni se fog, formás lesz. Örültem is nagyon, és így 1 éve edzek rendszeresen. Igaza lett, izmos és kerek, nem lóg. Csak minden edzős napon különösen sokat kell edzeni farizomra is nagy súllyal.
2/6 anonim válasza:
Ha fogyni fogsz, akkor onnan, ahonnan kell. Ha a fenekeden azt mondod, nincs felesleg, vagy csak kevés, és leginkább a hasadon van, akkor a hasadról fog lemenni elsőként. De inkább eddzél, mint hogy kemény fogyókúrákba kezdj. Végezz sok felülést, akkor a hasadról lemegy a felesleg, és végezz olyan gyakorlatokat, ami fenék- és combizmok erősítésére van.
Rem érted. :D
3/6 A kérdező kommentje:
Gratulálok!
És szerinted itthon edzéssel sikerülhet? Nem tudom ezek a netről szedett tornák milyenek lehetnek..:-D
2010. júl. 31. 19:09
4/6 A kérdező kommentje:
Ahh, aztán ha szép hasam lesz, tiszta kockahasam lesz.:DD
2010. júl. 31. 19:09
5/6 anonim válasza:
Otthoni edzéssel is sikerülhet, csak mindenképp vegyél kézisúlyzókat! És olyan kis lábra csatolható súlyt. Ezek sokat segítenek! Sima lábemeléshez (body.builder.hun megtalálod, hogy kell a farizomra edzeni) is oda szoktam tartani a 2 kilós súlyzót. Lábemelésből sokféle van, nézd meg a honlapot.
6/6 anonim válasza:
171 cm/72 kg egyáltalán nem dagi ...a pár fölös kgodnak meg jót fog tenni egy kis futás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!