Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezen lehet változtatni? Mit...

Ezen lehet változtatni? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Nos, 16 éves lány vagyok. 171 cm vagyok és 72 kg, tehát elég dagi vagyok. A nagyobb baj az, hogy inkább csak a hasamon látszik meg.Oldalról a hasam nagyobb mint a hátsóm, abszolút nem nőies. Eldöntöttem hogy lefogod adni a fölös kilóimat. Ha ez sikerül, hogy fogok kinézni? Seggem egyáltalán nem lesz? Attól félek, hogy ha vékony leszek teljesen elfog tűnni, és lapos lesz. Ki mit tenne?
2010. júl. 31. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Velem az volt, hogy leadtam 27 kilót, elég gyorsan. És a fenekem arányaimhoz képest is kicsi volt (amúgy méret szerint nagy). Magamhoz képest nézve.. A hasammal volt (és még van is) a fő bajom. Ott és a fenekemen is megnyúlt a bőr, egy idő után személyi edzőt kerestem, ő mondta, hogy olyan feszes kerek fenekem lesz, hogy csak na. Csak fel kell tölteni izommal, és lógni se fog, formás lesz. Örültem is nagyon, és így 1 éve edzek rendszeresen. Igaza lett, izmos és kerek, nem lóg. Csak minden edzős napon különösen sokat kell edzeni farizomra is nagy súllyal.
2010. júl. 31. 19:06
 2/6 anonim válasza:

Ha fogyni fogsz, akkor onnan, ahonnan kell. Ha a fenekeden azt mondod, nincs felesleg, vagy csak kevés, és leginkább a hasadon van, akkor a hasadról fog lemenni elsőként. De inkább eddzél, mint hogy kemény fogyókúrákba kezdj. Végezz sok felülést, akkor a hasadról lemegy a felesleg, és végezz olyan gyakorlatokat, ami fenék- és combizmok erősítésére van.

Rem érted. :D

2010. júl. 31. 19:08
 3/6 A kérdező kommentje:

Gratulálok!

És szerinted itthon edzéssel sikerülhet? Nem tudom ezek a netről szedett tornák milyenek lehetnek..:-D

2010. júl. 31. 19:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Ahh, aztán ha szép hasam lesz, tiszta kockahasam lesz.:DD
2010. júl. 31. 19:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Otthoni edzéssel is sikerülhet, csak mindenképp vegyél kézisúlyzókat! És olyan kis lábra csatolható súlyt. Ezek sokat segítenek! Sima lábemeléshez (body.builder.hun megtalálod, hogy kell a farizomra edzeni) is oda szoktam tartani a 2 kilós súlyzót. Lábemelésből sokféle van, nézd meg a honlapot.
2010. júl. 31. 19:22
 6/6 anonim ***** válasza:
171 cm/72 kg egyáltalán nem dagi ...a pár fölös kgodnak meg jót fog tenni egy kis futás
2010. júl. 31. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!