Mi a legnagyobb motiváló erő a fogyókúrához?
Figyelt kérdés
Neked mi (volt) az?2017. dec. 30. 08:30
11/11 anonim válasza:
Én az esküvő miatt akartam lefogyni, hogy jobban nézzek ki a fotókon és rám jöjjön egy szebb, szűkebb fazonú öltöny is. Spinningezni kezdtem, és annyira megtetszett, hogy hetente 3-4x eljártam, le is fogytam szépen. Az esküvő óta már eltelt több, mitn 3 év, de még mindig csinálom, mert annyira beleépült az életembe, hogy már fizikai késztetést érzek arra, hogy mozogjak. Érzem magamon, hogy mindenben pozitív hatással van rám a sport, mentálisan, közérzetileg sokkal jobban érzem magam, az agyam, memóriám érezhetően jobban pörög, állóképességem teljesen megváltozott. Nem vagyok szinte sose fáradt azóta, jóval kevesebb az alvásigényem, egész nap pörgök, ágyból is kipattanok kávé nélkül. Immunrendszerem is sokkal erősebb, azóta alig voltam beteg. Ezek mellé a külsőm pozitív változása, az ezzel járó plusz önbizalom csak hab a tortán. Szóval a lényeg, hogy ne csak kúraszerűen fogyjon az ember, hanem életmódot váltson. Én váltottam, mert sokkal jobb így minden szempontból, tehát hülye lennék folytatni a régi szokásaimat. Azóta ultrafutó lettem, 100+ km-es távokat is futok a spinning mellett, így még az a pozitív mellékhatása is megvan a dolognak, hogy bármit ehetek, akkor sem hízom, annyi kalóriát égetek :) És én imádom az édességeket, szóval ez tökjó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!