Ha csak megrágom a kaját, aztán kiköpöm kb hány %-a szívódik fel a szájban?
Figyelt kérdés
2017. dec. 24. 08:51
11/21 anonim válasza:
Afrikában meg éheznek. De meg agyilag defekt vagy is kiköpöd az ételt. Tudod mit, ne egyél olyan két hétig, inni is felejt el. Bár ha jobban belegondolok, az is elég, ha 5 percig nem veszel levegőt. Ugye szaporodni nem akarsz és nem is szavazhatsz?
12/21 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy defekt vagyok, de helyesen írni és fogalmazno legalább tudok.. ;)
2017. dec. 24. 11:38
13/21 A kérdező kommentje:
*fogalmazni
2017. dec. 24. 11:38
14/21 anonim válasza:
Csak remélni tudom hogy nem a drága jó anyátok és apátok által megkeresett pénzéből vett étellel szórakoztok így! Akkor inkább ne is egyetek egyáltalán semmit. Így is hülyék maradtok de legalább nem pazaroltok!
15/21 anonim válasza:
Látod, te is el tudod gépelni a szavakat és más is.
Amúgy, ha már ebben kötsz bele: kiköpöm, kb. hány...
17/21 anonim válasza:
A kérdésedre nem tudom a választ, de hogy egy jó kis gyomorfekély előtt állsz, az viszont 100%. Idő kérdése.
18/21 anonim válasza:
Egyetértek 14eseel. Gusztustalan hogy a szüleid nehezen megfőzött, sütött ételével szórakozol. Tudom hogy hülye szöveg de Afrikában éheznek nem saját választásukból és mindent megtennének azért hogy megkapják azt a kaját amit te jó ízüen köpködsz.
19/21 anonim válasza:
Hát nem akarok én beállni a csúnyán csesztetők sorába, de megfogalmazódott bennem: Inkább írjak el néhány szót, minthogy defekt legyek. :D:D
De az is igaz, hogy attól a kérdező még nem lesz mentálisan egészséges, hogy szidjátok. Valószínű, hogy nagy problémák lehetnek nála, hogy ilynekkel él.
Kérdező, jobb ha most leállsz ezzel, mert semmire nem vezet az az út, ahol bármilyen cél érdekében ilyen eszközökhöz nyúlsz és saját magad bántod. Vagy most jösz rá, vagy az élet tanít majd meg. De az nem lesz kíméletes.
20/21 anonim válasza:
Szépen süt a nap állj ki az ablakba és azt egyed! De óvatosan mert a D vitaminhoz jut a szervezeted és az a teesetedben hízlal. Szóval csak csínnyán a fénnyel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!