Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha csak megrágom a kaját,...

Ha csak megrágom a kaját, aztán kiköpöm kb hány %-a szívódik fel a szájban?

Figyelt kérdés

2017. dec. 24. 08:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%
Ne csinálj ilyet!!
2017. dec. 24. 08:58
 2/21 anonim ***** válasza:
0%
Szia, nagyon egyutterzek veled, en is mar fel eve csinalom ezt..... hat sztem nm olyn sok, legalabbis remelem.
2017. dec. 24. 09:10
 3/21 anonim ***** válasza:
88%

0.

És undorító.

És semmi értelme.

Elmentek neked otthonról?!

2017. dec. 24. 09:11
 4/21 anonim ***** válasza:
0%
Imadom, h mas kommental, de ha egyszer beleestel, kilepni mar nagyon nehez😞
2017. dec. 24. 09:21
 5/21 anonim ***** válasza:
97%
Ha nem akarsz enni, hanem halálra éheztetni magad, akkor legalább a kaját ne pocsékold!
2017. dec. 24. 09:22
 6/21 A kérdező kommentje:

nem értem, hogy miert nem lehet normális hangnemben válaszolni......

többieknek köszi

2017. dec. 24. 09:45
 7/21 anonim ***** válasza:
0%
Mi, akik ebben szenvedunk, csak tudjuk mar, h nagyon nehez leallni, nagy akaratero kell hozza. De az anorexianal csak jobb(abba is beleestem kb 3 honapig)
2017. dec. 24. 09:50
 8/21 anonim ***** válasza:
97%

Nem vagyok egy biológus végülis, de szerintem a szájban semmi nem fog felszívódni. Viszont a nyál tartalmaz egy úgynevezett nyál-amilázt, ami azért felel, hogy a megrágott falalt amikor elkeveredik a szájban a nyállal,már elkezdje bontani az étel szénhidrát tartalmát. Gondolom amikor kiköpöd magát az ételt, azért valamennyi cucc ebből lejut a nyáladdal együtt ami a szádban marad. Az más kérdés, hogy ez valószínű borzalmasan elenyésző, de te emiatt is aggódsz tuti.

Ez a kérdés volt, de megjegyezném amit már mások is, nehogy túl támogatónak tűnjek. Így élni és rendszeresen ezt csinálni egyszerűen nem normális, egy viselkedési zavar. Az étel, és az hogy van, egy ajándék, hiába rágom a szám úgy is, hogy van akinek nincs, mert nem érti, aki nem volt még legalább a közelében az érzésnek. Az ilyen emberek meg a kukába köpdösik. Én erre gondolnék, ha ilyen zavarral küszködnék...

2017. dec. 24. 09:58
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Azert nem valaszolnak normalis hangnemben, mert erre a kerdesre nincs normalis valasz. Ha azt mondjuk 1%, azon kezdesz aggodni, ha azt mondjuk 10, akkor azon.

Neked pszichiater kell, mert mentalisan beteg vagy, nalad nem a kaloriakkal vagy a tapagyagfelszivodassal van baj, hanem az agyaddal.

2017. dec. 24. 10:20
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg EZ IS anorexia!
2017. dec. 24. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!