Megfelelő diéta? Mennyit fogyhatok szerintetek ezzel? 183cm 64kg 14/F
Napi adag: 40dkg csirkemell,50dkg paradicsom. kcal:550g féhérje: 104g szénh:22g zsír:4g
Másnap:40dkg csirkemell 50dkg uborka
495kcal 104fehérje 10.5 szénh 4.5 zsír
Ezt váltakozva 2 hétig! Eredményes lehet?
és így váltakozik 2 hétig!
Nem lesz eredményes, mert nagyon kevés a kalória. Ilyenkor a szervezet raktározásba kezd, és az izomzatodat bontja, a zsír pedig marad. Minimum 1500 kalória kéne neked és heti 3-4x mozgás, az sokkal eredményesebb lenne.
Amúgy hová szeretnél még fogyni? :O Kövérnek látnak mások is? Mert már majdnem a kórosan sovány kategóriába esel testsúly szerint.
Fiúként 183 cm és 64 kiló? és fogyni akarsz?
Inkább pakolj magadra vagy 10 kiló izmot. Kákabelű akarsz lenni?
Azért próbálok sok fehérjét enni,hogy ne épüljön le az izmom! Én sem értem,hogy miért van rajtam háj ilyen testsúllyal... Nem akarok kákabélű lenni,csak azt szeretném,hogy olyan testem legyen mint a normális testalkatú srácoknak!(Bocsánat a sok 'hogyért'!:)
Jah és az izomra is vessek néhány szót,szóval nemsoká' elkezdek fittneszbe járni,gyúrni. De az izom ugyebár akkor látszódik ha nincs felesleg!
Köszönöm a gyors válaszokat!
először növelj tömeget,és utána szálkásits.Megjegyzem a szálkásitáshoz és a tömegnöveléshez is szar a kajád.
bodybuilder.hu-t olvasd
ennél jóval több szénhidrátra és kalóriára lenne szükséged és semmi baj a testtömegeddel...kezdj inkább sportolni valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!