Ülő munkához milyen diéta illik/megfelelő?
Olvastam egy olyanról ami naponta 7 étkezést iktat be, természetesen nem nagy adagokat. Erre gondoltam, hogy kipróbálom.
Sajnos napi kb 7 órát ülök a munkahelyemen, így szépen látványosan rakódnak le a kg-k.
Mozogni sajnos nincs sok idő, napi max. 15-30 percet.
Érdekes, pedig annak ízt írták, az a lényege, hogy 7.
Sajna több időt nem nagyon tudok magamnak szabaddá tenni. Munka, háztartás, gyerek mellett igen nehéz. :(
Ha óránként eszel (két óránként), szép lassan még több fog rádrakódni.
Ha van napi 30 perced, akkor van kétnaponta 1 órád. Az ér valamit. A napi 15 perc is - csak nem fogyókúrának.
Hát sajnos ez nem így van, hogy ha van fél óra naponta, akkor van 1 kétnaponta.
Ennyit tudok kiszorítani egy napból. Azért nem fogom a gyerekemtől elvenni az időt, hogy többet tornázzak. Na annyit nem ér!
Én nem tudok!
Te olyan vagy, én ilyen.
Mindegy.
Akkor el kell fogadni, hogy nem nagyon fogsz tudni fogyni!
Ennyi!
Ezt abból vonod le hogy csak napi fél órát tudok rászánni, nem pedig 1-et?
Mellesleg a kérdésem amúgy nem arról szólt, hogy napi mennyi idő edzés kell? Hanem ki mit hallott erről a módszerről, és beválhat-e!?
nem nem hallottunk erről a módszerről és nem fog beválni, mert mozgás nélkül nem ér semmit.
Menj a gyerekkeddel sétálni,játszani máris meg van 30 perc mozgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!