Megfelelő diéta és heti 4 alkalom 1 óra szobabiciklizés - mennyi idő után fog látszódni az eredmény, vagy beindulni a fogyás?
a MEGFELELŐ diéta mellett elég lehet, heti 1 kiló körül kellene mozogjon étlagban.
hogy ez mikor látszik rajtad meg... azt senki nem mondja meg. csináld aztán ha kész vagy tudni fogod.
2541325másodperc múlva fog látszódni! Figyelj... passz! Mi az, hogy 1 óra biciklizés? Hogy? Ha olyan tempóban mint öreganyám akkor nem biztos. Megfelelő diéta? Honnan tudod, hogy megfelelő? Hány kcalos?
Még pontos terv alapján sem tudnánk megmondani!
Nézzünk engem....
Kaja nagy átlagban:
3500 kcal 180g fehérje 270g szénhidrát 170g zsír
Edzés heti hatszor, kb 2,5 óra az intenzitásról annyit, hogy az 5*5-öt illetve 5*4 épp végigmegy ha lehet minél nagyobb súllyal.
Első nap: bicepsz hát alkar
második nap: tricepsz váll mell
harmadik nap: törzs láb
és ezt heti 2x
Adataim: 19éves 176cm magas 80kg-os fiú
Ha ez alapján megmondod, hogy fogyok, tartom a súlyom vagy nő a tömegem akkor király vagy. Lemerem fogadni mindenki mellélőne ha igazi kérdés lenne. (ja és mielőtt belekötne valaki a zsír mennyiségébe tudatom vele, nem érdekel nem vagyok testépítő... és az sem zavar ha egészségtelen)
samurai: ha ennyi fehérje és szénhidrát, valamint nagysúlyos edzés mellett nem tömegelés a cél akkor nem én b@szom el hogy nem tudom, hanem te:D
kérdező: integető izom? olyan van? súlyzóval izmot eltüntetni? ezt gondolom te se gondoltad komolyan. valami konkrétumot amiből ki lehet indulni...
Én tudom, mire gondol az integető izom kifejezésben :P
Az nem "izom" hanem háj, csak így szokták emlegetni :/
Szóval amikor integetsz, akkor a tricepszed hónaljadhoz eső részén lötyög a háj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!