Mozgás nélkül is lehet fogyni, de sokkal nehezebb.
A mozgásra szükség van az egészség fenntartásához: segíti a keringést, a tápanyag hasznosítást, az izomzat épülését, (kellő bemelegítéssel és nem ész nélkül csinálva) az ízületek élettartamát növeli, segíti a gondolkodást, növeli az önbecsülést, a szexuális vágyat.... Szóval alapvető szükséglet.
Nekem sosem ment. Mozgással (nálam) sokkal előbb van eredménye, és ennek köszönhetően nem is akarom idejekorán feladni, hisz látom, hogy van értelme.
Viszont apósom pl. leadott két hónap alatt egy tízest úgy, hogy gyakorlatilag meg sem mozdult - nem is nagyon mozdulhatott, mert csípőprotézis-műtét után volt. Ráadásul a diétája annyi volt, hogy meg volt határozva, hogy egy nap mennyi ch-t vihet be max, és még csak nem is volt kevés, asszem 190 gramm... mindent evett, korpás kifli reggelire, rizs, krumpli, stb. És mégis lepasszolt.
Én ennyi idő alatt úgy fogytam 10 kilót, hogy se liszt és bármilyen gabona, se cukor, minimális tejtermék és heti 3x kardio. Pedig nyilván jóval fiatalabb vagyok, mint ő.
Szóval nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!