Fogyni szeretnék hasrol és combrol. Mit csináljak?
nagyon szeretnek "lapos" hasat es nem pálcika vékony de azért viszonylag vékony combokat. koplalassal mar probalkoztam ment is le hasbol, combol is.. de a mellem.. nagyon lefogyott. sikerult megtartanom egy ideig de nem tudom nagynak erzem a hasam es vastagnak a combjaim. koplalni nem akarok orulok hogy vegre van mellem. szóval szerintetek mivel erhetem el, hogy fogyjak az emlitettekbol?
14eves vagyok, 157cm es 54kg. válaszokat előre is köszönöm!:)
1. Csupa nagy betűvel való írás kiabálásnak minősül, ezért ne ordibálj!
2. Már annyiszor le lett írva: nincs helyi fogyás.
3. kezeltesd megad mert neked önértékelési gondjaid vannak.
#2 dehogy nincs helyi fogyás. Csak vele együtt fogy minden máshonnan is, de az mit számít a kérdés szempontjából? :)
Kérdező szálkásító étrend kell.
Nem értem..nem értem miért kell egyből kioffolni. Normálisan kérdeztem normális választ vártam. Miért kéne orvoshoz fordulni? Omgxd gyerekek ha már valaki fogyni szeretne azonnal orvosi kezelésre szorul xdd
#2 koszonom a választ:)
Olyan nincs hogy csak adott helyrol fogysz. Ha ezutan fogyni fogsz akkor fog fogyni a melled is.
Azert javasoltak orvost mert konnyen lehet hogy teljesen irrealis celokat kergetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!