Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tippek lefogyásra? 15L ~170cm,...

Tippek lefogyásra? 15L ~170cm,70kg

Figyelt kérdés

Le akarok fogyni! Ez lesz az új évi fogadalmam!De már most el kell kezdenem az ötleteléseimet.Addig is szívom magamba az információt ezzel kapcsolatosan.Minden érdekel.Tapasztalatok,ötletek,tippek,inspirációs Idézetek.Bármi ezzel kapcsoltaban.

Nem mondanám magamat túlsúlyosnak viszont szeretnék egy jó alakot.Meg hogy érezzem magamat jól a bőrömben.+A strandon nem kelljen behúzni a hasamat(ez fura,de a nem húzom be akkor úgy nézek ki mint egy terhes,ha meg behúzom olyan lapos mint valami deszka)

Gondolom az egészséges étkezés is nagyon befolyásolja de inkább az hogy ne egyem túl magam folyton.

Ehhez még eljárok futni,meg itthon csinálok jó kis gyakorlatokat.

Kérlek titeket lássatok el tanácsokkal tippekkel akár egy jó kis oldallal,vagy csatornával ezzel kapcsolatban.Nagyon Köszi előre is😚

2017. dec. 10. 15:12
 1/4 anonim válasza:
51%

Nem kell fogynod én is 170 cm vagyok és 70 kg mèg sem vagyok dagadt..

17/f

2017. dec. 10. 15:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Azért,mert te fiú vagy...
2017. dec. 10. 16:03
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
figyelj én sem vagyok kövér ilyen adatokkal... nem kell fogynod... képet tegyél fel, hogy mire gondolsz...
2017. dec. 10. 18:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy 10kg-nál többet nem kell fogynod☺ de csontozatfüggő. Ha eleve vastagcsontú vagy, lehet így is jó a súlyod☺

Lényeg:

ne egyél ha nem vagy éhes

Egyél sok gyümit és zöldséget, igyál csak vizet!

Hanyagold a chipseket meg az ilyen nasikat

Fehér kenyer mennyiségét minimalizáld. Helyette egyél teljes kiőrlésű kenyeret.

Kevés péksütit egyél. És sportolj sokat☺

2017. dec. 12. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!