Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Itt miért hazudik mindenki a...

Itt miért hazudik mindenki a fogyókúráról és érezem azt, hogy irigyek?

Figyelt kérdés

Ha valaki mondjuk normál testalkatú és szeretne a bmi határára kerülni tehát 18-18.5 bmi-t rögtön megy a megalázás,hogy te anorexiás ,gebe stb.

Aztán ,ha valaki azt írja,hogy 1200kcal diétát akar tartani jönnek a szövegelések,hogy éhen fog halni ,koplalás,raktároz a szervezet majd visszahízik stb. Holott ez egy nagy kamu,nem csak saját tapasztalat,de ismerőseim is így fogytak le,hogy alacsonyan tartották a kalóriát, és nem híztak vissza,nem sorvadtak el az izmaik sem,nem is nagyon sportoltak.

Azt érzem ebben a kategóriában direkt rossz tanácsokat osztogatnak az emberek,hogy pl egyél 1800kcalt meg fuss maratonokat és eddz úgy mint egy testépítő meg étkezz is úgy ,mint ők. Ezzel azt érik el ,hogy a delikvens egy iszonyú lassan fog lefogyni,kettő emiatt el is megy a kedve,három ha be is tartja elég izmos lesz,az meg nem hiszem ,hogy mindenki álma.

Vagy csak én érzem azt,hogy itt mindig direkt kb keresztbe akarnak rakni annak aki sovány akar lenni és hazudoznak ,hogy majd elsorvad az izma meg visszahízik ,ha csak 1200 kalóriát eszik és mondjuk alig sportol. Szerintem irigyek az emberek,hogyha én nem vagyok sovány te se legyél.

2017. dec. 8. 12:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én fogytam 25 kg-t koplalással (900 kcal/nap, nekem ez koplalás volt). Visszajött 10. Utána áttértem ketogén diétára, de nem számolom a kalóriákat, de ezzel szerencsére nem híztam vissza. Sportolni nem sportolok, de napi 10-15 km-t sétálok a kutyáimmal.
2017. dec. 8. 16:12
 12/15 anonim ***** válasza:
BMI 19 alatt kórosan sovány valaki
2017. dec. 8. 17:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Irtad az 1200kcalt edzés melett ez nem elég ázért irjuk ,ha nem sportolsz semmit ugy lehet megy le valamennyi de ha van rá mód mindenki formásodni vékonyodni szeretne.
2017. dec. 8. 18:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Rubint Réka is mindig ezen hisztizik, hogy őt csak azért utálják, mert irigyek rá, miközben olyan ronda a feje meg a teste is, hogy a gnóm férjén kívül minden pasi okádik tőle. De neki meggyőződése, hogy mindenki irigy rá...

Te is hasonló kategória lehetsz. Miből gondolod, hogy tiszta elméjű, egészséges testképpel rendelkező emberek soványak akarnának lenni, izmok nélkül? A soványság nem szép és nem is egészséges. Szíve joga bárkinek haláláig koplalni meg csontig fogyni, sőt, nem is lenne kár értetek, de ez az életmód attól még nagyon, nagyon messze van a kiegyensúlyozott táplálkozástól és rendszeres sporttól.

Ha valaki életmódot akar változtatni, akkor nyilvánvalóan nem radikális lépésekre, koplalásra meg ész nélküli fogyókúrára fogjuk biztatni, hiába, hogy egyeseknek ez jön be és szeretnek így élni.

Gondolkodj kicsit néha, mielőtt megszólalsz, ha már szép nem vagy, legalább eszed legyen.

2017. dec. 8. 18:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Magad is írod, hogy fiatal vagy, ergo nincs tapasztalatod a negatív hatásaival a koplalásnak. Attól még nem irigy valaki, hogy tudja, így nem lehet hosszú távon fogyni. Lehet, hogy most még te úgy hiszed, hogy igen. Aztán majd 10 én múlva jössz ide vissza kérdezni, hogy tudnál lefogyni, mert sehogy nem megy.
2017. dec. 8. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!