Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Itt miért hazudik mindenki a...

Itt miért hazudik mindenki a fogyókúráról és érezem azt, hogy irigyek?

Figyelt kérdés

Ha valaki mondjuk normál testalkatú és szeretne a bmi határára kerülni tehát 18-18.5 bmi-t rögtön megy a megalázás,hogy te anorexiás ,gebe stb.

Aztán ,ha valaki azt írja,hogy 1200kcal diétát akar tartani jönnek a szövegelések,hogy éhen fog halni ,koplalás,raktároz a szervezet majd visszahízik stb. Holott ez egy nagy kamu,nem csak saját tapasztalat,de ismerőseim is így fogytak le,hogy alacsonyan tartották a kalóriát, és nem híztak vissza,nem sorvadtak el az izmaik sem,nem is nagyon sportoltak.

Azt érzem ebben a kategóriában direkt rossz tanácsokat osztogatnak az emberek,hogy pl egyél 1800kcalt meg fuss maratonokat és eddz úgy mint egy testépítő meg étkezz is úgy ,mint ők. Ezzel azt érik el ,hogy a delikvens egy iszonyú lassan fog lefogyni,kettő emiatt el is megy a kedve,három ha be is tartja elég izmos lesz,az meg nem hiszem ,hogy mindenki álma.

Vagy csak én érzem azt,hogy itt mindig direkt kb keresztbe akarnak rakni annak aki sovány akar lenni és hazudoznak ,hogy majd elsorvad az izma meg visszahízik ,ha csak 1200 kalóriát eszik és mondjuk alig sportol. Szerintem irigyek az emberek,hogyha én nem vagyok sovány te se legyél.

2017. dec. 8. 12:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Igazad van, senki sem akar izmos esztétikus testet, mindenki vékony löttyedt akar lenni.
2017. dec. 8. 12:24
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Vagy talán zavar téged, hogy más sportol, ezért jobban néz ki, és még többet is ehet? Nem igazán értem a kérdésed értelmét.
2017. dec. 8. 12:28
 3/15 A kérdező kommentje:
Nekem feszes a testem mivel fiatal vagyok lol. Nem azt kértem,hogy találgass én ,hogy nézek ki. A kérdés lényege az,hogy vallja be a nép,hogy igen tényleg irigyek és direkt azért osztogatnak rossz tanácsokat,mert ő maga képtelen a változtatásra. Meg mások véleményét várom,hogy szerintük is vicc ami néha itt megy.
2017. dec. 8. 12:35
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy csak én érzem azt,hogy itt mindig direkt kb keresztbe akarnak rakni annak aki sovány..."

Napi rendszerességgel látogatom az oldalt, én nem tapasztalom ezt. Amit tapasztalok:

1. A kérdező a normális testtömeget túlsúlynak értelmezi, illetve szélsőségesen alacsony testtömeget céloz meg. Az ilyen valóban anorexia-gyanús.

2. A kérdező valószerűtlenül gyors tempóban akar fogyni.

3. A kérdező veszélyesen kevés táplálékot tartalmazó diétát folytat.

4. A kérdező azt hiszi, hogy a testmozgás fogja előidézni a fogyást.

2017. dec. 8. 12:38
 5/15 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem az a vicc, amikor ostoba, testképzavaros libák próbálják osztani az észt, és meg vannak róla győződve, hogy mindenki irigy a sovány, formátlan, tónustalan testükre, a koplalástól beesett arcukra és karikás szemükre, amit fél kiló sminkkel kell korrigálni.:D
2017. dec. 8. 13:38
 6/15 anonim ***** válasza:
96%

Ezek a válaszok előtérbe helyezik a biztonságot és tartós egészséget a gyors eredménnyel szemben. Mindenki kockztathatja a saját egészségét, ha kedve van, én is tartottam már nagyon drasztikus és hatékony diétákat, de ezeket jü szívvel nem tanácsolnám másnak, nem azért, mert irigy vagyok rá, és direkt azt akarom, hogy ő ne érjen el olyan szép eredményt, mint én, hanem mert a lelkiismeretemmel csak az egyeztethető össze, ha a tanácsomat követve biztosan nem tesz kárt az egészségében.

Úgy gondolom, az a helyes út, ha a kérdezőket informálják a fogyás legegészségesebb, legkevésbé ártalmas módjairól, az alapvető biológiai tényekről. Az már a saját döntése és felelőssége, hogy ezektől a tanácsoktól milyen irányban és milyen mértékben tér el.

2017. dec. 8. 13:41
 7/15 anonim ***** válasza:
83%

Jaj ez csak egy troll.

Nem egy ismerősöm fogyott le gyorsan, aztán a dupláját visszaszedte. Valamelyiknek a gyomra is tönkrement. Hát nagyon-nagyon irigy vagyok. :P

De amúgy mit keresel itt, ha olyan tökéletes vagy? Kilóg a lóláb nünüke.

2017. dec. 8. 14:55
 8/15 A kérdező kommentje:
7-es az csak a te képzeleted,hogy tökéletes vagyok :DD Azért ,mert feszes a bőröm meg nem vagyok elhízva mrá tökéletes vagyok? Erről beszélek pont,hogy amikor egy nő mondjuk normál alkatú mindenki küldi ,hogy hízzon nyugodtan. Amúgy meg te vagy a troll ezzel a hülyeséggel én életemben nem hallottam olyat,hogy valkainek tönkrement a gyomra a diéta miatt :D
2017. dec. 8. 15:03
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj. A szakképzett orvos, dietikus is azt fogja mondani, amit a válaszolva látsz, csak máshogy. Kgról mèg mindig nem lehet megmondani hogy milyen az alakod... Ès magam is koplalva fogytam, majd vissza is híztam...
2017. dec. 8. 15:15
 10/15 anonim ***** válasza:
85%
Ha úgy érzed, hogy hazudnak, akkor ne fogadd meg a tanácsaikat. Minek ebből ekkora ügyet csinálni? :D
2017. dec. 8. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!