Nagyon szeretnék lefogyni, ti milyen módszert ajánlanátok?
Kedves Kérdező!
Nekem a ZK-kúra nagyon bejött!!! Hetente 1 kilót fogyok mióta elkezdtem, és közben a hangsúly az élményeken van. Én bárkinek szívesen ajánlanám, nagyon jól személyre szabható. Nézd meg, próbáld ki, szerintem nem fogsz csalódni.:) Itt mindent megtudhatsz a módszerről:
Hajrá, és sok sikert!
Először is, motivál-e valami? Ha csak simán divatból fogynál pár napig, akkor semmi értelme..ha gusztustalan kövér vagy, de szeretnél pasit, akkor bizony más a helyzet..
Először is vegyél egy megbízható,pontos digitális mérleget.
Aztán a magasságod, korod, nemed, napi igénybevételed alapján döntsd el, mennyi az annyi..
...mert nem mindegy, hogy öt kilótól, tíz-húsz, vagy ötven kilótól akarsz megszabadulni...úgy, hogy éhezel, vagy kulturáltan, soha nem éhezve, lassan fogyva..
addig nincs értelme bármit is javasolni.
szóval mi motivál?
Kalóriaszámolás! Ez tuti módszer, hatékony és hosszú távon is lehet tartani. Igazából ha okosan csinálod, koplalni se kell, igazából bármit ehetsz, mármint a kalória kereteden belül. Az extremitásokat úgyis belátod, hiába kellemes a fele kalóriát leenni csokiból, utána úgyis éhes maradsz.
www.kaloriabazis.hu - próbáld ki! Én így fogytam lassan 18 kilót 1,5-2 év alatt. A csodákban ne higgy, heti 1-2 kilónyi fogyás max extrém túlsúly (100-120 kiló és fölötte) lehetséges.
Én azt mondom, mit NE csinálj! Én úgy fogytam 28kg-t, hogy 6 napos böjtöltem. De nem egyszer, hanem 8x egymás után úgy, hogy közte 1 napot ettem 800kcalt! Meg mellette hajtottam magam, amennyire bírtam(hát nem sokat). Majdnem.. Kórház lett a vége, de csak simán orvos. Alig bírok visszaállni(még most se) normális étkezésre, hiába van előírva az orvosi étrendben, hogy "fél 11 fél alma", ha a félnek a fele sem megy le..
Csak jó tanácsnak, ezt semmiképpen ne csináld, sokkal rosszabb utána. Arról nem beszélve, hogy csontritkulásom lett, megvékonyodtak a csontjaim, ennek hatására összementem 4 centit, pedig amúgyse voltam magas:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!