14 éves vagyok. Lány,157cm,56kg. milyen modszert
ajánlanátok? Többi lent
Ilyen kérdésből jön napjába 5-10... Van ott fennt egy olyan rublika,hogy kereső...
2013. dec. 26. 20:07
Szia!
A kérdés az,hogy mennyit szeretnél fogyni.Ja és egy nagyon fontos dolog,ne akarj pár nap alatt csodát elérni,mert ha hamar le is megy a súlyod,akkor hamar vissza is jön.Ne koplalj,csoki helyett készíts cukor nélküli gyümölcssalátát,ha nem bírod csoki nélkül,akkor max.naponta egy kocka étcsoki.Ne igyál cukros üdítőket,csak vizet vagy max.100%-os gyümölcsleveket.Minden nap tornázz 15-30 percet,de csinálhatod úgy is,hogy fokozatosan,míg el nem jutsz egy óráig. :)Ha,sokat eszel és nem bírod szabályozni,akkor tervezd meg a napodat,hogy miket eszel!És csak annyit egyél meg,amit fölírtál!
Pl.:
Reggeli:1 alma és 5 szem háztartási keksz.
Tízórai:1 mandarin
Ebéd:1 tál főzelék
Uzsonna:1 szilva
Vacsora:1 szelet vajas barnakanyér
Nasi:1 kocka étcsoki.
Sok sikert!
2013. dec. 28. 20:07
2. ugye ezt csak tréfából írtad ide?
2013. dec. 29. 15:49
3.:Nem tréfából írtam le,hanem egy olyan tippet akartam adni a kérdezőnek,ami nem veszélyezteti az egészségét.Nem tudom,hogy ezt pontosan hogy értetted,de te eddig jó tanáccsal nem szolgáltál...Így nem kéne minősíteni más válaszát sem.
2013. dec. 30. 16:05
Azt te ott étrendnek nevezed?
2013. dec. 30. 18:24
Én adtam néhány olyan ötletet,amiből a kérdező vagy megfogad valamit vagy nem.És eddig én adtam egyedül a kérdésre választ.És nem másnak kell az "észt" osztani,meg minősíteni a válaszát,hanem a kérdezőnek megpróbálni jó tanácsot adni!
2013. dec. 31. 12:53
Ha a kérdező komolyan gondolná,akkor használná a keresőt,meg ráadásúl ide se bagózik. Neked meg azt ajánlom (tényleg minden rosszindulat nélkül),hogy ne női magazinokból nézd ki a "helyes" táplálkozást! Azt,amit te oda felírtál,még az éhenhaláshoz is kevés...
2013. dec. 31. 16:24
Lehet,hogy igazad van.Nem magazinból néztem ki,csak ez jutott eszembe.Csak nem tetszett a stílus,ahogy a válaszomat minősítették.
2014. jan. 1. 14:59
9/10 A kérdező kommentje:
nem kell veszekedni!köszi a választ!
10/10 anonim válasza:
ha egy 20-30 centivel magasabb lennél tökéletes lennél...ne aggódj ezen fogsz te még nőni
2014. jan. 7. 23:11
Kapcsolódó kérdések: