Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 14 éves vagyok. Lány,157cm,56k...

14 éves vagyok. Lány,157cm,56kg. milyen modszert ajánlanátok? Többi lent

Figyelt kérdés
heti 2.5órát táncolok,és járok néhanapján boxedzesre is.tény és való,hogy sokat eszek.szoval azon változtatni kell.de enm akarok kis egyszalbel csaj lenni.fél éve fogytam 8kg.de aztan eleg szepen vissza is jott.:( tudnatok esetleg tippeket?SEGITSETEEEEK

2013. dec. 26. 20:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Ilyen kérdésből jön napjába 5-10... Van ott fennt egy olyan rublika,hogy kereső...
2013. dec. 26. 20:07
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia!

A kérdés az,hogy mennyit szeretnél fogyni.Ja és egy nagyon fontos dolog,ne akarj pár nap alatt csodát elérni,mert ha hamar le is megy a súlyod,akkor hamar vissza is jön.Ne koplalj,csoki helyett készíts cukor nélküli gyümölcssalátát,ha nem bírod csoki nélkül,akkor max.naponta egy kocka étcsoki.Ne igyál cukros üdítőket,csak vizet vagy max.100%-os gyümölcsleveket.Minden nap tornázz 15-30 percet,de csinálhatod úgy is,hogy fokozatosan,míg el nem jutsz egy óráig. :)Ha,sokat eszel és nem bírod szabályozni,akkor tervezd meg a napodat,hogy miket eszel!És csak annyit egyél meg,amit fölírtál!

Pl.:

Reggeli:1 alma és 5 szem háztartási keksz.

Tízórai:1 mandarin

Ebéd:1 tál főzelék

Uzsonna:1 szilva

Vacsora:1 szelet vajas barnakanyér

Nasi:1 kocka étcsoki.

Sok sikert!

2013. dec. 28. 20:07
 3/10 anonim ***** válasza:
2. ugye ezt csak tréfából írtad ide?
2013. dec. 29. 15:49
 4/10 anonim ***** válasza:
3.:Nem tréfából írtam le,hanem egy olyan tippet akartam adni a kérdezőnek,ami nem veszélyezteti az egészségét.Nem tudom,hogy ezt pontosan hogy értetted,de te eddig jó tanáccsal nem szolgáltál...Így nem kéne minősíteni más válaszát sem.
2013. dec. 30. 16:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Azt te ott étrendnek nevezed?
2013. dec. 30. 18:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Én adtam néhány olyan ötletet,amiből a kérdező vagy megfogad valamit vagy nem.És eddig én adtam egyedül a kérdésre választ.És nem másnak kell az "észt" osztani,meg minősíteni a válaszát,hanem a kérdezőnek megpróbálni jó tanácsot adni!
2013. dec. 31. 12:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha a kérdező komolyan gondolná,akkor használná a keresőt,meg ráadásúl ide se bagózik. Neked meg azt ajánlom (tényleg minden rosszindulat nélkül),hogy ne női magazinokból nézd ki a "helyes" táplálkozást! Azt,amit te oda felírtál,még az éhenhaláshoz is kevés...
2013. dec. 31. 16:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy igazad van.Nem magazinból néztem ki,csak ez jutott eszembe.Csak nem tetszett a stílus,ahogy a válaszomat minősítették.
2014. jan. 1. 14:59
 9/10 A kérdező kommentje:
nem kell veszekedni!köszi a választ!
2014. jan. 3. 22:13
 10/10 anonim válasza:
ha egy 20-30 centivel magasabb lennél tökéletes lennél...ne aggódj ezen fogsz te még nőni
2014. jan. 7. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!