Életmódot szeretnék változtatni, de hogyan?
Sziasztok 15 éves lány vagyok, 172 cm magas, és 69 kg.
Nem vagyok annyira kövér, de az utóbbi időben én is észrevettem a felesleget a hasamon, és a combomon.
Sokan elkezdtek szekálni azzal hogy mennyit híztam, és hogy egyre kövérebb vagyok.
Szeretnék ezen változtatni, és fogyókúrákat kipróbálni.
Esetleg sportolni is szeretnék. A futásra gondoltam, de most tél van, így számomra nehezebben menne. Mostanában gugolásokat, felüléseket csinálok, és hasonló gyakorlatokat végzek szabadídőmben egy 15-30 percet egy nap.
Reggelente sokat szoktam sétálni 3km-t minimum bár ez tudom hogy semmit sem számít.
Tehát aki idáig elolvasta, kérem válaszoljon arra mit kellene ennem, és innom, esetleg ajánlana egy otthoni edzést is.
Nagyon szépen köszönök minden választ, jót-rosszat egyaránt.
Szép estét!
Csak vizet igyal, min 2 litert naponta.
Semmi cukros lötty, gyümölcslé meg ilyenek. Hanyagold a fehér kenyeret es a péksütiket.
Reggelire egyel teljes kiőrlésű kenyeret zöldségekkel, hússal, vagy esetleg zabpelyhet (ha szereted).
Tizoraira egyel gyümölcsöt, esetleg szendvicset (teljes kiorlesu kenyerbol).
Ebedre gondolom azt eszed ami van :)
Uzsonnára egyél nyugodtan aszalt gyümölcsöt, joghurtot, magvakat (dio-mogyoró-mandula)
Vacsira mehet sajt, hus, saláta.
Ne egyél chipseket, csokikat.
Fontos hogy eleget egyel, napi 1500-1600 kcal körül, es sportolj is közben. Olyan 60 kg már tökéletes lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!