Nagyon kívánom az édeset! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Fogyókúrán vagyok2010. máj. 30. 19:25
1/11 anonim válasza:
Egyél szaharinnal vagy aspartammal édesített túrót, amibe egy tojássárgáját is keverhetsz. Ugyanezt megcsinálhatod zsírszegény, 15%-os tejföllel is!
Mi nagyon szeretjük, és ha ritkán esszük is a szacharin miatt, időnként elcsábulunk...
2/11 A kérdező kommentje:
nincs itthon folyékony édesítő:(
2010. máj. 30. 19:35
3/11 anonim válasza:
egy kanál méz, 1-2 kocka magas kakaótartalmú étcsoki alkalmanként még nem olyan nagy bűn fogyókúra alatt. vagy törj össze villával pár szem epret és keverd össze natúr joghurttal
4/11 anonim válasza:
Fehérjeturmixok nagyon finomak és édesek.
5/11 anonim válasza:
Üdv. egyél mazsolát, az édes és elveszi a csokiról meg a többi édes cuccról a figyelmed. Amugy igen, egy-két kocka csoki nem fog változtatni semmin. :)
6/11 A kérdező kommentje:
elrágcsáltam az előbb egy répát...kicsivel jobb:)
2010. máj. 30. 19:48
7/11 anonim válasza:
azért kívánod az édeset, mert nincs elég szénhidrát az étrendedben!!! valami értelmesebb diétát taláj ki, ha már sportolni lusta vagy
9/11 A kérdező kommentje:
Miért lennék lusta sportolni?:Oheti 6X edzek 45 percet...
2010. máj. 30. 20:07
10/11 anonim válasza:
Fúúú,de elegem van már az okoskodókból!! Egy szóval nem mondta,hogy nem mozog és egyből leszólják! Pff! Én is rengeteget tornázok,mégis édesség ehetnékem van folyton...ilyenkor eszek pár falat valamit amit kívánok. :) De te jobban tetted,hogy csoki helyett répát ettél! :) De szerintem néha engedd meg magadnak,nehogy úgy járj,hogy addig vágyódsz utána amíg jól be nem zabálsz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!