Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha kívánom az édességet...

Ha kívánom az édességet reggel és eszem valami édeset, de utána nem érzem jól magam, az valami rosszat jelent?

Figyelt kérdés
2007. dec. 22. 08:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nincs attól még semmi baj. Sajnos ez a terhességgel jár!

Sok sikert a babához!

2007. dec. 22. 09:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia lehet hogy tul gyorsan eszed mert már nem gyözöd kivárni hogy megedd és már végül sok lesz én is voltam igy de aztán rá jöttem hogy csak megkóstolni elég nem kell az édeségel gyorsan jóllakni csak nasiz az nem baj és jobban fog esni .jó baba várást
2007. dec. 22. 21:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Éhgyomorra az édesség semmikor sem célszerű, mivel a vércukorszintet gyorsan megemeli. Ez azzal jár, hogy az inzulint is nagy mennyiségben bocsátja ki a szervezet, ami gyorsan lebontja az édességet, de egy része még egy darabig ott marad a vérben. Ez lehet az oka a rosszullétnek. Nem írtad, hogy milyen édesség -csoki? -cukor? ha olyat eszel aminek van egyéb szénhidráttartalma is pl. keksz, lekváros kenyér, bukta... stb, akkor ez a tünet valószínűleg nem fog jelentkezni.
2007. dec. 24. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!