Komolyan van még aki elkezd koplalni?
Nem tudom, de ma én se ettem még semmit, nert túl sokat eszem, és szűkíteni szeretném a gyomromat.
Holnap se fogok, majd hétfőtől nagyon keveseket, talán. De lehet 4-5-6nap is lesz belőle, amíg bírom.
De amúgy miért zavar ez Téged?
Épp most jövök egy böjtölős oldalról... Ha az ember tudja, mit csinál, nincs abban semmi, ha sok napig nem eszik. Bár nekem kissé extrém a dolog. Én csak 23 órát böjtölök, de azt mindennap, az laza és kényelmes :).
Az 500 kcal az 5:2-ben is van, azt is furcsállom, node ott a hét 5 napján rendesen esznek.
A mindennapi 500 kcal agyrém és az embernek az anorexiások jutnak eszébe. A fogyás nem arról szól, hogy hirtelen rájövünk, hogy bálnák vagyunk s hetek alatt változtatni akarunk. Realitásérzékünk legyen már. Ahogy a testképzavar is szomorú dolog s a testképzavar nélküli csontsoványságimádat is. Ha valami nem fér össze az egészséggel, az nem szép vagy ha valakinek az, akkor is rossz arra törekedni.
Régi dolog ám, hogy "kövér vagy? ne egyél". Engem is zavar, hiszen ez elég idióta "tanács"...
A táplálkozással kapcsolatban kismillió tévhit van, sajna.
Pont en iram ki amit emlitettel xdd
Most ha nem vagyok ehes tomjem magam kajaval?
Most is egy orat sportoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!